VREMEA

Cum va fi vremea, la începutul săptămânii, în Bucureşti. PROGNOZA PE 3 ZILE

Luni, 14 ianuarie 2013, în Bucureşti va fi o zi cu nori şi ceaţă în primele ore ale zilei şi din nou spre seară. În zori se vor înregistra minus 5…minus 4 grade, iar la amiază 3, poate 4 grade Celsius cu plus. 

Încălzirea continuă marţi, 15 ianuarie 2013, astfel că şi în Bucureşti temperatura aerului este în creştere – dar vremea va fi în general închisă. Norii joşi sau ceaţa vor da puţine şanse soarelui, iar vântul va sufla în general slab. Cu toate acestea meteorologii au prognozat o maximă de 6…7 grade, peste media climatologica cu aproape 4…5 grade.

Ion Sandu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie a declarat sâmbătă seara, în timpul comandamentului de iarnă, că începând cu data de 18 ianuarie ninsorile se vor întoarce, iar potrivit semnalelor de acum ele vor fi ,,consistente”. ,,Începând cu data de 18 se întorc ninsorile începând din partea de Vest. Semnalele acum sunt că sunt consistentente, dar nu putem să ne pronunţăm cu atâta timp înainte. Vom urmări evoluţia pe parcurs”, a spus Ion Sandu, citat de realitatea.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button