Cum va fi vremea la finalul verii. Vezi prognoza pe trei zile în Bucureşti, la munte şi la mare

de:
31 aug. 2012
0 afișări
 Cum va fi vremea la finalul verii. Vezi prognoza pe trei zile în Bucureşti, la munte şi la mare

Munte

La munte vremea se va menţine frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în Munţii Banatului şi în jumătatea vestică a Carpaţilor Meridionali. Temperatura aerului va marca o uşoară creştere comparativ cu zilele precedente. Weekendul se anunţă la fel de frumos, doar în masivele din vestul ţării vor fi unele înnorări dar probabilitatea de ploaie este redusă. Vântul va continua să prezinte intensificări temporare îndeosebi în Munţii Banatului. Temperatura aerului mai creste usor, valorile termice urmând a se situa putin peste mediile climatologice.

Mare

La mare vreme de vacanţă. Cer predominant însorit şi temperatură în creştere. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 25 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 şi 23 de grade. Vremea îşi menţine aceste caracteristici şi în weekend.

Sâmbătă, în Bucureşti vremea va continua să fie frumoasă, cerul mai mult senin si vântul slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii pe 28-29 de grade.

Tendinţa

În afara faptului că se mai încălzeste puţin, până la mijlocul săptămânii viitoare vremea nu se schimbă semnificativ. Cerul va fi predominant însorit şi chiar dacă dimineaţa mai este puţin răcoare, temperatura creşte repede şi amiezele sunt plăcute, cu maxime care chiar depăşesc normalele perioadei dar nu cu mult, numai cu 4-5 grade. Regimul termic va fi unul moderat ce ne va asigura un confort sporit

sursa:realitatea.net

Cookies