VREMEA

Vreme frumoasă în Capitală. PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, în București, la mare și la munte

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

În decursul celor două săptămâni de prognoză, regimul termic diurn nu va avea variaţii importante, mediile temperaturilor maxime urmând a se situa, în general, între 26 şi 28 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori între 25 şi 27 mai şi cele mai scăzute în prima şi ultima zi de prognoză. Temperaturile minime vor marca o creştere, de la 9 grade în prima dimineaţă, spre 13…14 grade în intervalul 25 mai – 1 iunie.

VREMEA LA MARE

Valorile termice diurne nu vor avea variaţii semnificative pe parcursul intervalului de prognoză, astfel încât mediile maximelor se vor situa între 24 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori pe 25 – 26 mai. Regimul termic nocturn se va menţine, de asemenea, relativ constant, la valori medii situate între 14 şi 16 grade Celsius, exceptând primele nopţi, mai răcoroase, în care temperatura aerului va scădea spre 11…12 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine redusă atât în prima, cât şi în a doua săptămână a perioadei de prognoză.

VREMEA LA MUNTE

La începutul primei săptămâni de prognoză vor fi medii ale maximelor diurne de aproximativ 14 grade şi ale minimelor nocturne de 3 grade Celsius, pentru ca după data de 22 mai, treptat, temperaturile să crească, spre 17…18 grade ziua, iar noaptea spre valori situate, în general, între 8 şi 10 grade, vremea urmând să devină caldă.

Aproape zilnic, mai ales în orele amiezelor, se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată, izolate în primele zile, însă în extindere după data de 24 mai. În intervalul 28-31 mai, pe arii restrânse, acestea pot fi moderate cantitativRecomandarile noastre


Parteneri

Back to top button