VREMEA

Cum va fi vremea la Bucureşti, mare şi munte, în următoarele DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Potrivit INMH, la Bucureşti, vremea se va încălzi uşor în primele zile, astfel încât maximele termice vor ajunge în ziua  de 14 august la o medie de 35 de grade Celsius, după care scad până la 29 de grade, pe 16 august. Apoi valorile diurne vor creşte uşor, spre 32 de grade între 19 – 22 august, apoi  vor scădea uşor, spre 30 de grade, în ultimele două zile ale intervalului. Temperaturile minime se vor situa în jurul unei valori medii de 19 grade în primele nopţi, apoi se vor  încadra între 15 şi 17 grade Celsius.
Probabilitatea pentru averse va fi mai mare în zilele de 15 şi 20 august.

LA MARE:

Până pe 15 august temperaturile maxime se vor situa în jurul unei valori medii de 32 de grade Celsius, apoi vor scădea spre 28 de grade în zilele de 16 şi 17 august. În a doua săptămână valorile diurne vor fi staţionare la medii de 29…30 de grade. Minimele termice vor depăşi uşor 20 de grade în primele nopţi, apoi se vor situa, în medie, între 17 şi 19
grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va fi extrem de redusă pe toată durata intervalului.

LA MUNTE

Temperaturile diurne vor creşte în primele zile, atingând o medie de 21 de grade Celsius,  după care scad până la o medie de 16 grade, în zilele de 15 şi 16 august. Apoi valorile  termice vor creşte uşor şi se vor încadra în a doua săptămână între 18 şi 20 de grade.  Temperaturile minime termice vor avea mici fluctuaţii de-a lungul intervalului şi se vor situa  în medie între 8 şi 12 grade Celsius.  Ploi slabe se aşteaptă în zilele de 12,14,16, iar în ziua de 15 august sunt posibile averse  moderate cantitativ. În a doua săptămână probabilitatea de ploaie va fi redusă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button