Cum va fi vremea în weekend. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

de:
07 sept. 2013
0 Afișari
Cum va fi vremea în weekend. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

În București, prima zi de weekend vine cu vreme frumoasă, dar şi cu răcoare în orele dimineţii. Cerul rămâne mai mult senin întreaga zi, iar vântul suflă domol. Până după-amiază temperatura ajunge la valori maxime în jur de 26 grade, destul de aproape de normalul termic al datei din calendar.

Duminică, în Capitală vremea va fi frumoasă, cu mai mult soare decât nori pe cer şi vânt care adie plăcut în cea mai mare parte a zilei. Temperatura maxima va fi in jur de 26 de grade.

Săptămâna viitoare debutează un regim termic foarte apropiat de cel normal în cea mai mare parte a ţării. Pentru bucureşteni, săptămâna începe tot cu vreme frumoasă şi normală termic pentru finalul primei decade a lunii septembrie. După-amiaza vine cu maxime în jur de 25 grade.

Marţi, cerul se înnorează temporar şi vor fi averse şi descărcări electrice, local în zonele din interiorul arcului carpatic şi la munte şi doar izolat în celelalte regiuni. Maximele termice rămân apropiate de mediile multianuale, între 20 şi 29 grade.

De miercuri până vineri temperaturile cresc uşor, astfel încât vremea devine caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, cu maxime ce vor trece chiar uşor de 30 grade în extremitatea sudică a ţăarii. Temporar vor mai fi ploi şi descărcări electrice la munte şi local în celelalte regiuni.

Cookies