Cum va fi vremea în weekend, în Bucureşti, la munte şi la mare

de:
24 aug. 2012
0 afișări
Cum va fi vremea în weekend, în Bucureşti, la munte şi la mare

Bucureşti
În Bucureşti,  vineri va fi o nouă zi caniculară, cu soare arzător. Maxima ajunge la 39..40 de grade, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul de 80 de unităţi.

În Bucureşti, sâmbătă, soare dogoritor şi disconfort termic accentuat,  pentru că vor fi peste 40 de grade în termometre

Duminică, în Capitală, încă o zi caniculară, cu cer senin, vânt slab şi tot 40 de grade la amiază.

 

Munte

Vreme deosebit de caldă şi la munte, cu soare, trecător nori şi ploi de vară după-amiaza în  nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va fi mai intens doar pe creste, iar temperaturile mai cresc uşor. Vreme asemănătoare şi mâine, cu cer variabil şi averse răzleţe după-amiaza, vânt moderat şi temperaturi similare cu cele de vineri. Şi duminică va fi tot o zi foarte caldă pentru această dată, dar spre sfârşitul zilei, norii se înmulţesc în Carpaţii Occidentali şi nu vor lipsi aversele, descărcările electrice şi intensificările vântului cu aspect de vijelie.

Mare
Şi la mare, vreme foarte caldă, dar, sub efectul brizei, temperaturile cor fi mai mici decât în celelalte regiuni. Cerul va fi senin toată ziua, iar vântul mai activ în partea a doua a zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 32 de grade, iar apa mării rămâne foarte placută, cu o temperatură în jur de 25 de grade. Sâmbătă şi duminică, tot vreme caldă, însorită dimineaţă şi cu puţini nori, iar în partea a doua a zilei vântul din când în când mai insistent. Regimul termic nu se modifică, aşa că maximele rămân între 29 si 33, iar în apă vor fi în jur de 26 de grade.

sursa: realitatea.net

Vremea se va răcori începând de luni.

Cookies