Cum va fi vremea în week-end, în Capitală și la munte

de:
30 nov. 2012
0 Afișari
Cum va fi vremea în week-end, în Capitală și la munte

Vineri, în Bucureşti, soarele va împărţi cerul cu norii, dar nu mai sunt condiţii să apară precipitații. Vântul va rămâne destul de activ, iar la amiază maxima va tinge 17 grade Celsius, scrie Realitatea.net.

Sâmbătă, bucureștenii vor avea parte, dimineaţa, de vreme închisă și este posibil să apară și ceaţa, dar mai târziu va fi şi soare. La amiază, sunt aşteptate în jur de 15 grade C.

Duminică, în Bucureşti vor fi nori mulţi, iar din când în când va ploua. Maxima termică nu va depăși 9 grade C la prânz.

Vremea a munte

La munte, vremea se răceşte treptat. Vineri, soarele va fi tot mai scump la vedere şi nu vor lipsi ploile, în general slabe, în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar noaptea şi în vestul Carpaţilor Meridionali.

Pe văi şi în depresiuni, noaptea este posibil să apară ceaţa. Vântul va sufla mai intens pe creste, iar temperaturile se vor situa pe un trend descendent, ajungând, la miezul zilei, până la 6..7 grade C la Semenic şi la Stâna de Vale, 8..9 grade C la Păltiniş şi la Sinaia şi 10 grade C la Predeal.

Sâmbătă, vremea se răceşte în continuare, dar rămâne caldă pentru prima zi de iarnă. Norii vor acoperi cerul aproape toată ziua, va ploua trecător în majoritatea masivelor, însă la înălţimi mai mari vor apărea lapoviţa şi ninsoarea.

Duminică va fi şi mai rece, cu precipitaţii de tot felul, de la ploaie la ninsoare şi vânt mai turbulent, în special în Carpaţii Orientali şi Meridionali.

Cookies