Cum va fi vremea în week-end în Bucureşti şi la munte. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

de:
18 ian. 2014
0 Afișari
Cum va fi vremea în week-end în Bucureşti şi la munte. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Sâmbătă, în Bucureşti, temperatura e în creştere faţă de ziua precedentă şi vremea devine chiar deosebit de caldă pentru data din calendar. Ziua începe cu ceaţă şi nori joşi, apoi cerul va fi temporar noros. Vântul nu se agită prea tare, iar mercurul din termometre ajunge până la maxime în jur de 10 grade Celsius, potrivit româniatv.net.

Duminică, în Capitală, vremea rămâne deosebit de caldă, cu maxime de 9, poate chiar 10 grade Celsius. Ziua soarele se arată printre nori chiar dacă dimineaţa e ceaţă. Seara cerul se înnorează şi noaptea va ploua trecător.

Şi luni, bucureştenii au parte de vreme mult mai caldă decât în mod normal în aceasta perioadă. Cerul e mai mult noros şi trecător mai plouă în primele ore ale zilei, însă maximele vor depăşi nivelul normal pentru această perioadă, ajungând la 8 grade C, la amiază.

Cum va fi vremea la munte

Sâmbătă, în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte slabe. În celelalte regiuni doar temporar vor fi înnorări, dar dimineaţa va fi din nou ceaţă, pe arii restrânse însă. Vântul sufla mai alert pe crestele munţilor.

Duminică, la munte apar ceva semne de iarnă, ploile se transformă în lapoviţă şi ninsoare şi sunt condiţii de polei, iar vântul va sufla tare.

Luni, la munte, mai ales în Carpaţii Orientali, vor fi precipitaţii mixte şi polei, iar vântul va sufla tare.

Cookies