Cum va fi vremea în următoarele DOUĂ SĂPTĂMÂNI, în Bucureşti, la MARE şi la MUNTE, conform ANM

de:
06 iun. 2016
0 Afișari
Cum va fi vremea în următoarele DOUĂ SĂPTĂMÂNI, în Bucureşti, la MARE şi la MUNTE, conform ANM

VREMEA în BUCUREŞTI, în perioada 6-19 iunie 2016:

Vremea se va răci în 7 iunie, atunci când maximele diurne se vor situa în jurul a 21 de grade, apoi valorile termice vor creşte treptat, de la o zi la alta, şi vor ajunge până la 28…29 de grade. Regimul termic nocturn va suferi modificări semnificative în prima săptămână de prognoză, când minimele vor fi cuprinse, în medie, între 10 şi 13 grade, apoi acestea vor oscila în jurul a 15 grade.

În ziua de 6 iunie vor fi averse moderate cantitativ şi descărcări electrice, pe arii extinse, apoi probabilitatea de apariţie a ploilor locale, dar în general slabe, va creşte din nou, după data de 10 iunie.

VREMEA la MARE, în următoarele două săptămâni:

Vremea va fi răcoroasă până în 9 iunie, cu maxime diurne, în medie, în jurul a 21 de grade. Apoi  valorile temperaturii maxime vor creşte uşor de la o zi la alta şi vor ajunge până la 24 de grade pe 12 iunie şi în jurul a 27 de grade în a doua parte a celei de-a doua săptămâni.

Regimul termic nocturn va suferi modificări semnificative în prima săptămână de prognoză, când minimele vor fi cuprinse, în medie, între 11 şi 15 grade, apoi acestea vor oscila în jurul a 16 grade.

În intervalul 6-7 iunie vor fi averse moderate cantitativ şi descărcări electrice, pe arii extinse, apoi probabilitatea de apariţie a ploilor locale, dar în general slabe, va creşte din nou, după data de 11 iunie.

VREMEA la MUNTE, în următoarele 14 zile:

În prima săptămână regimul termic va fi uşor mai scăzut decât cel normal în această perioadă, cu valori medii diurne în jurul a 12 grade şi minime cuprinse între 3 şi 6 grade. Apoi vremea se va încălzi treptat, iar temperaturile maxime vor oscila, în medie, între 16 şi 18 grade, iar cele minime între 8 şi 10 grade.

Probabilitatea de apariţie a ploilor pe arii extinse va fi mai ridicată în zilele de 6 şi 10 iunie, dar şi după 13 iunie. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate.

VEZI AICI PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a ţării.

Cookies