Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 mai. Prognoza METEO pe 3 luni

de:
22 feb. 2013
0 Afișari
Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 mai. Prognoza METEO pe 3 luni

În luna martie, temperaturile se vor încadra în limitele normale ale perioadei. Doar în partea de nord-vest şi de nord a ţării temperaturile vor fi mai scăzute. În mod normal, la începutul lunii martie, temperaturile urcă până la 3-9 grade, iar spre sfârşitul lunii valorile termice normale sunt de circa 11-16 grade. Precipitaţiile din luna martie vor fi mai însemnate decât în mod normal, mai ales sub formă de ploaie, mai puţin în partea de sud-est, potrivit RTV.

Luna aprilie aduce o vreme mai rece, exceptând partea de sud-est, sud şi vest al ţării, unde regimul termic se va încadra în limitele perioadei. Pentru începutul lui aprilie sunt aşteptate temperaturi medii de 11-17 grade, în timp ce la finalul lunii regimul termic normal se va încadra între 20 şi 21 de grade.

Luna mai va fi cea mai instabilă perioadă a primăverii. Meteorologii ne anunţă că aversele vor fi însoţite de descărcări electrice, iar precipitaţiile pot avea caracter torenţial. În această lună regimul termic rămâne normal doar în partea de sud şi de vest a ţării, în timp ce în rest aşteptăm temperaturi puţin mai scăzute.

Cookies