Cum va fi VREMEA în Bucureşti şi la munte. PROGNOZA METEO pe două săptămâni şi de 8 Martie

de:
03 mart. 2014
0 Afișari
Cum va fi VREMEA în Bucureşti şi la munte. PROGNOZA METEO pe două săptămâni şi de 8 Martie

Prognoza pentru Bucureşti în perioada 3-16 martie 2014:

Pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, regimul termic va fi în general mai ridicat decât cel specific acestei perioade, mai ales în ceea ce priveşte temperaturile nocturne. Astfel, după ce în primele două zile media maximelor va fi de aproximativ 8 grade, începând din data de 5 martie şi până la sfârşitul celor două săptămâni de prognoză aceasta se va situa în jurul valorii de 12 grade. Minimele termice se vor situa,
în medie, între 2 şi 4 grade, cu cele mai ridicate valori în prima săptămână de prognoză.

Până în jurul datei de 7 martie, pe arii relativ extinse se vor semnala ploi, izolat mai însemnate cantitativ. Începând cu data de 8 martie probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai scăzută, acestea fiind posibile trecător şi pe spaţii destul de mici.

VREMEA LA MUNTE:

Pe tot parcursul intervalului de prognoză, atât regimul termic mediu diurn cât şi cel nocturn nu vor avea variaţii semnificative. Astfel, mediile temperaturilor maxime vor fi de 2…4 grade, iar ale celor minime de -5… -2 grade. Până în jurul datei de 8 martie, pe arii extinse se vor semnala precipitaţii, temporar moderate cantitativ, sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Apoi, până la sfârşitul intervalului de prognoză, pe arii restrânse vor mai fi precipitaţii slabe şi trecătoare. 

Cookies