Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru weekendul 5-7 august

04 aug. 2022
225 Afișari
Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru weekendul 5-7 august
Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru weekendul 5-7 august | Sursă foto: Unsplash

Temperaturile se mențin ridicate în București și zilele următoare. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis care va si prognoza meteo pentru weekendul 5-7 august.

Vremea în București

Astăzi în București avem parte de căldură și de vreme frumoasă, de vară. Meteorologii anunță valori de peste 30 de grade Celsius, așa că este indicat că ne îmbrăcăm lejer și să rămânem hidratați.

Joi temperatura maximă a zilei va ajunge la valori de 33 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, iar vântul vate slab. Viteza medie va fi de 9 km/h.

Pe parcursul nopții, minima termică scade până la 19 grade Celsius. Cerul se va însenina, iar vântul se menține slab. Viteza medie rămâne de 9 km/h.

Prognoza meteo pentru weekendul 5-7 august

Weekendul acest temperaturile se mențin ridicate. Cu toate astea, nu vom aveam parte de zile caniculare, așa că ne putea planifica ceva plimbări prin oraș sau prin parc, în weekendul 5-7 august.

Vineri

Maxima termică a zilei va fi de 33 de grade Celsius. În ultima zi a săptămânii vom avea parte de un cer cu mult soare în Capitală, după cum anunță meteorologii. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 11 km/h.

Pe parcursul nopții temperatura scade și ajunge la minima termică de 19 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul bate slab, viteza medie fiind de circa 11 km/h.

Sâmbătă

Prima zi de weekend aduce temperaturi puțin mai ridicate în București. După cum anunță ANM maxima termic a zilei va fi de 34 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte însorit, însă vor exista și momente cânt se va înnora. Vântul bate moderat, viteza medie a acestuia fiind de 17 km/h.

Noaptea, temperatura scade până la minima termică de 20 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul bate slab, cu o viteză medie de 11 km/h.

Duminică 

Cea de-a doua zi de weekend aduce valori de 33 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul o să bată puternic, viteza medie fiind de 20 km/h.

Peste noapte, minima termică coboară până la 20 de grade Celsius. Cerul va fi senin în mare parte, iar vântul se mai domolește. Viteza medie a vântului va fi de 12 km/h.

Cookies