Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru săptămâna 26-30 septembrie

26 sept. 2022
524 Afișari
Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru săptămâna 26-30 septembrie
Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru săptămâna 26-30 septembrie / Sursă foto: Pexels

Săptămână aceasta meteorologii anunță că vom avea parte de vreme destul de caldă pentru perioada la care ne avem. Cu toate că pe timp de zi temperaturile sunt destul de ridicate, pe timp ce noapte temperaturile scad considerabil.

Cum va fi vremea în București

Asociația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că în această săptămână un val de aer cald va intra pe teritoriu tării noastre. Astfel că, temperaturile pe timp de zi vor fi cuprinse între 27 și 29 de grade Celsius.

Cu toate astea, în timpul nopții va fi destul de frig în Capitală. Astfel că, prognoza meteo va fi următoarea:

Luni

Prima zi a săptămânii aduce temperaturi ridicate pentru bucureșteni. Maxima termică a zilei va fi de 29 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul bate slab, viteza medie fiind de doar 7 km/h.

Pe timp de seară lucrurile se schimbă drastic. Temperaturile scad considerabil. Astfel că, minima termică a zilei ajunge la 8 grade Celsius. Cerul se menține noros, iar vântul bate moderat. Viteza medie a vântului va fi de 9 km/h.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26-30 septembrie

În zilele următoare bucureștenii vor avea parte de temperaturi la fel de ridicate pe timp de zi. Iată care este prognoza transmisă de către meteorologi:

Marți

În cea de-a doua zi a săptămânii bucureștenii vor avea parte de ceva averse însoțite de descărcări electrice. Pe timp de zi, temperatura maximă va ajunge la 27 de grade Celsius. Cerul va fi predominant noros, iar vântul o sa bată moderat. Viteza medie va fi de 17 km/h.

Seara, temperatura scade considerabil și ajunge la 13 rade Celsius. Este posibil să existe ploi și pe timp de noapte. Vântul bate slab, viteza medie va fi de 11 km/h.

Miercuri 

Temperatura maximă a zilei va rămâne constantă. Astfel că, maxima termică va fi tot de 27 de grade Celsius, însă fără ploi. Cerul va fi variabil, iar vântul bate moderat. Viteza medie va fi de 15 km/h.

Pe timpul nopții, minima termică scade până la 12 grade Celsius. Cerul va fi noros în mare partea, iar vântul bate slab. Viteze medie va fi de doar 7 km/h.

Joi

În penultima zi a săptămânii vor avea parte de temperaturi ridicate și de un cer însorit. Temperatura maximă va ajunge la 28 de grade Celsius. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Noaptea, temperatura minimă scade până la 11 grade Celsius. Cerul se menține senin, iar vântul va avea o viteză medie de9 k/h.

Vineri

Ultima zi din această săptămână ne aduce maxima termică de 17 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va avea o viteză medie de 9 km/h.

Noaptea temperatura scade până la minima de 10 grade Celsius. Cerul va fi noros, iar vântul bate slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Cookies