Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru această săptămână

09 mai 2022
165 Afișari
Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru această săptămână
Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo pentru această săptămână | Sursă foto: Agerpres

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în București în zilele ce urmează. Săptămâna aceasta bucureștenii se vor bucura de vreme caldă și de mult soare.

Cum va fi vremea în București

Săptămâna aceasta aduce vreme caldă și frumoasă în București, după cum informează ANM. Vom avea parte de temperaturi cu mult peste media perioadei la care ne aflăm.

În prima zi a săptămânii maxima termică va ajunge la 24 de grade Celsius. Cu toate că temperatura va fi ridicată, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul bate slab, având o viteză medie de 9 km/h.

Pe parcursul nopții temperatura scade considerabil, minima termică a zilei ajungând la 8 grade Celsius. Există posibilitatea să avem parte de adverse. Vântul va avea o viteză medie de circa 9 km/h.

Prognoza meteo pentru această săptămână

Marți

Ploaia de luni seară se va continua și pe parcursul zilei de marți, după cum anunță meteorologii. În cea de-a doua zi a săptămânii temperatura mai scade puțin, maxima termică a zilei ajungând la 20 de grade Celsius. Vântul bate moderat, viteză medie fiind de 13 km/h.

Noaptea minima termică a zilei ajunge la 12 grade Celsius, însă cerul rămâne parțial înnorat. Vântul se domolește, viteza medie ajungând la 6 km/h.

Miercuri

De la mijlocul săptămânii vremea de încălzește, iar ploile pleacă din Capitală. Miercuri temperatura maximă a zilei crește. Bucureștenii se vor bucura de o maximă termică de 25 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul o să bată slab, atingând viteza medie de 9 km/h.

Pe timpul nopții minima termică ajunge la 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul bate slab, atingând viteza medie de 9 km/h.

Joi

Pe finalul săptămânii vor avea parte de cele mai mari temperaturi din această săptămână. Meteorologii anunță că maxima termică a zilei va atinge 30 de grade Celsius, iar cerul va fi senin și însorit. Vântul va avea o viteză medie de 13 km/h.

Noaptea de joi va fi și ea destul de caldă, minima termică a zilei fiind de 14 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va avea o viteză medie de 9 km/h.

Vineri

Ultima zi din săptămână, sau prima zi de weekend, va fi cea mai caldă. Temperatura maximă a zilei va atinge valori de 32 de grade Celsius, mult peste media acestei perioade. Cerul va fi însorit, iar vântul o sa bată slab, având o viteză medie de 11 km/h.

Minima termică a zilei scade până la 14 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul o sa bată slab, viteza medie fiind de 11 km/h.

 

Cookies