VREMEA

Cum va fi vremea, în Bucureşti. PROGNOZA METEO 27- 29 IANUARIE

PROGNOZA METEO 27- 29 IANUARIE.  În Capitală vor fi precipitaţii mixte, cel mai probabil începând cu orele amiezii. Dimineata, -1,0 grade şi la amiază cel mult 2-3 grade, scrie realitatea.net.

PROGNOZA METEO 27- 29 IANUARIE.  VREMEA pe 2 zile
Miercuri, tot vreme închisă cu precipitaţii slabe mixte, local în sudul ţării şi pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va mai avea unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în Moldova de nord la Suceava şi 5…6 grade, local, în sud, vest si centru.

Nici în Capitală nu e rost de soare. Mai mult, temporar vor fi precipitaţii slabe, mixte. În jur de zero grade dimineaţa şi 4…5 grade la amiază.

Joi vremea începe să se încălzească, astfel în sud-vestul şi sudul extrem al ţării unde maximele ajung la 7 grade la Timişoara şi Giurgiu, va fi mai cald decât în mod normal la sfârşit de ianuarie. Chiar şi în depresiunile transilvane este vreme caldă cu maxime de 1-2 grade. Pe arii restrânse vor fi ploi slabe, burniţe, fulguieli şi condiţii de polei. Local, în zonele joase, mai ales din sud şi est, se va semnala ceaţă. Vântul va avea unele intensificări în vestul ţării şi la munte.

În Bucureşti vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă. -1,0 grade dimineaţa şi o maximă de 4…6 grade.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button