Cum va fi vremea în București. Nu-i rău pentru prima zi din noiembrie

01 nov. 2021
129 Afișari
Cum va fi vremea în București. Nu-i rău pentru prima zi din noiembrie
Cum va fi vremea în București. Nu-i rău pentru prima zi din noiembrie

Meteorologii ne spun cum va fi vremea în Capitală. Ne așteptam să fie mai frig afară, azi-dimineață, dar nu a fost deloc rău, ținând cont de data din calendar.

Cum va fi vremea în București. Nu-i rău pentru prima zi din noiembrie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza meteo, atât pentru Capitală, cât și pentru restul țării.

Cum va fi vremea în București

Luni, 1 noiembrie 2021, cerul din Capitală va fi împânzit de nori mai toată ziua, iar trecător vor apărea condiții de precipitații slabe sau burniță. Vântul va fi prezent, dar va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă de azi, din București, va fi de 14 – 15 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius.

Sursă foto: Facebook/ Administratia Nationala de Meteorologie RA

Nu-i rău pentru prima zi din noiembrie

În România, în regiunile extracarpatice, ceața va fi prezentă și se va menține în cea mai mare parte a zilei. Pe arii restrânse vor apărea ploi slabe sau burniță.

În restul țării, cerul se va menține variabil, iar vântul va fi prezent și va sufla slab și moderat. Intensificări ale vântului vor apărea în sud-vestul țării și la munte. În prima parte a zilei vor apărea intensificări ale vântului în nord-estul României.

Administrația Națională de Meteorologie transmite că, luni, 1 noiembrie 2021, temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între -5 grade Celsius și 10 grade Celsius.

În zonele montane, în Carpații Meridionali și Carpații Orientali vor exista înnorări temporare, iar mai ales în timpul zilei vor apărea ploi slabe sau burniță, dar doar izolat. În restul zonei montane cerul va fi senin pe tot parcursul zilei, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Intensificări ale vântului vor apărea local, pe creste. Ceața va apărea dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni.

Cum va fi vremea la munte:

  • Ceahlău – 3 grade Celsius;
  • Păltiniș – 8 grade Celsius;
  • Poiana Brașov – 8 grade Celsius;
  • Predeal – 8 grade Celsius;
  • Rânca – 6 grade Celsius;
  • Semenic – 6 grade Celsius;
  • Sinaia – 7 grade Celsius;
  • Stâna de Vale – 11 grade Celsius;
  • Straja – 8 grade Celsius.
Cookies