VREMEA

Cum va fi vremea în București. PROGNOZA METEO pentru următoarele ZILE

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea se va încălzi uşor, astfel că temperatura maximă va fi de 22,23 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar sansele de ploaie nu sunt mari.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Înnorările se vor accentua treptat şi, mai ales seara şi noaptea, vor fi averse, moderate cantitativ chiar, fulgere, tunete si rafale de vant. Temperatura maximă va fi 21, 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale intervalului când va mai ploua slab. Vântul va sufla în general moderat în cursul zilei, apoi va deveni slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vântul va sufla cu intensificări izolate, cu viteze mai mari în sudul Banatului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele din ziua precedentă, vor fi cuprinse între 18 grade in estul Transilvaniei poate si pe litoral si 25 de gr in Maramures.

PROGNOZA METEO JOI. Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, mai ales dupa-amiaza şi se va manifesta prin înnorări, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat căderi de grindină, la început în regiunile din jumătatea de vest, iar seara şi noaptea şi în restul ţării. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 gr in zonele de deal din Oltenia si in jur de 24 de gr in Maramures si in nordul Moldovei.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține în general instabilă. Peste zi vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și izolat posibile căderi de grindină, cu caracter local în regiunile nordice, estice si centrale precum si în zonele montane si submontane și pe arii restrânse în restul zonelor.

Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate, îndeosebi în Moldova şi la munte. Vântul va sufla cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16.. 17 gr in nordul Moldovei şi 25 de gr in sudul tarii.

TENDINTA. In weekend dar si in primele zile ale saptamanii viitoare instabilitatea atmosferica se mentine accentuata, asadar norii vor acoperi temporar cerul in majoritatea regiunilor si vor fi averse, pe alocuri chiar insemnate cantitativ, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Daca sambata temp vor in general intre19 și 25 de grade, duminica temp vor fi deja sub cele normale in nord, in vest si in centru, apoi si in celelalte regiuni.

Sursa: Romaniatv.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button