Cum va fi vremea în București la final de săptămână. O masă de aer rece ajunge în România

05 nov. 2021
261 Afișari
Cum va fi vremea în București la final de săptămână. O masă de aer rece ajunge în România
Cum va fi vremea în București la final de săptămână. O masă de aer rece ajunge în România

Te trezești, te uiți pe geam și nu-ți vine să crezi că este noiembrie. Vineri încă este cald în Capitală, dar ușor, ușor, temperaturile încep să scadă simțitor.

Cum va fi vremea în București la final de săptămână. O masă de aer rece ajunge în România, iar temperaturile vor scădea la începutul săptămânii viitoare.

Cum va fi vremea în București la final de săptămână

Până săptămâna viitoare, propun să ne bucurăm de vremea superbă din Capitală. Vineri, 5 noiembrie 2021, vremea se menține deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, dar dimineața au fost prezenți nori mai joși și ceață. Temperatura maximă de astăzi va fi de 21 – 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius, potrivit informațiilor transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Recomandăm și: Un val de aer polar se așterne peste România. Ne așteaptă temperaturi negative și ninsori, spune Elena Mateescu de la ANM

Sâmbătă, 6 noiembrie 2021, vremea din București începe să se răcească. La orele amiezii se vor înregistra 17 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 10 grade Celsius, iar norii vor fi prezenți pe cerul Capitalei.

Duminică, 7 noiembrie 2021, temperaturile continuă să scadă. La ora prânzului, în Capitală, vor fi 15 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius, iar cerul va fi predominant noros.

Vremea în România

Vineri, în jumătatea sud-estică a României, vremea se menține deosebit de caldă. În restul țării temperaturile scad simțitor comparativ cu ziua de ieri. Abia acum temperaturile se apropie de cele normale pentru această dată din calendar.

Recomandăm și: La pas prin Parcul Carol. Povestea „bijuteriei” de pe dealul Filaret

Norii vor fi prezenți, iar în vestul, nordul și pe arii restrânse în centrul României vor apărea și ploile, dar și în zonele de munte. Vântul va fi prezent și va sufla slab până la moderat. Intensificări ale vântului vor apărea în zonele montane înalte și în Dobrogea.

Astăzi, temperaturile maxime din țară se vor încadra între 14 – 25 de grade Celsius, iar cele mai ridicate valori termice vor fi în Muntenia, zona subcarpatică.

Cookies