Cum va fi vremea în București în zilele următoare. Urmează un weekend de stat în casă în Capitală

16 oct. 2021
208 Afișari
Cum va fi vremea în București în zilele următoare. Urmează un weekend de stat în casă în Capitală
Cum va fi vremea în weekend în București. Urmează zile de stat în casă în Capitală. Sursa foto: B365

Cum va fi vremea în București în acest weekend este întrebarea pe care și-o pun mai toți locuitorii Capitalei. Din păcate, ploile care au căzut pe parcursul întregii săptămâni se vor opri abia în ultimele ore ale weekendului. Astfel, meteorologii ne avertizează că vom avea parte de un weekend de stat în casă.

Cum va fi vremea în București astăzi

Meteorologii nu vin cu predicții încurajatoare când vine vorba de vremea în București la începutul acestui weekend, în ciuda faptului că mercurul va urca în termometre față de zilele friguroase de săptămâna trecută. În Bucureștideși valorile termice de pe timpul zilei vor fi în creștere ușoară față de zilele precedente, încă vor caracteriza o vremea deosebit de rece. Cerul va fi noros, temporar va ploua, mai intens pe parcursul zilei și se vor acumula în medie 10-15 l/mp. Vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei, când se vor atinge viteze de 45-55 km/h. Temperatura maximă va fi de 12-13 grade, iar cea minimă de 8-9 grade.

Frig și duminică în București

Din păcate temperaturile scăzute nu dispar duminică, deși șansele de ploaie vor fi considerabil mai scăzute comparativ cu ultima săptămână. Vremea în Bucureşti de duminică se va menține rece, astfel că nu ezitați să vă îmbrăcați corespunzător. Cerul va avea înnorări ce vor fi prezente pe aproape tot parcursul zilei și trecător va ploua slab, însă pentru perioade de timp scurte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14-15 grade, iar cea minimă de 9-10 grade, anunță meteorologii ANM.

Prognoza pentru luni

Luni, vremea în Bucureşti o să se îmbunătățească față de situația din ultimele zile, în sensul că șansele de ploaie vor fi considerabil mai scăzute. Astfel, cerul va avea înnorări îndeosebi pe parcursul zilei, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 7-8 grade.

Vremea în București pentru marți

La Bucureşti, marți, temperaturile de pe parcursul zilei vor fi în creștere comparativ cu ultima perioadă, însă mercurul va urca mai puțin în termometre pe parcursul nopții. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere față de ziua anterioară va fi de 17-18 grade, iar cea minimă de 5-7 grade, mai anunță ANM.

Cum va fi vremea în București în weekend. Urmează zile de stat în casă în Capitală.

Cookies