VREMEA

Cum va fi vremea în București în weekend. Vești bune de la meteo

Vezi mai jos cum va fi vremea în București în weekend. Avem parte de vești bune de la meteo pentru Capitală, după ce vremea se va încălzi în următoarea perioadă.

Vești bune privind vremea pentru Capitală. Cu toate că va fi rece, temperaturile încep să crească din nou, iar pe noapte nu vom mai avea valori negative în următoarele zile, inclusiv în weekend. Vezi mai jos ce spun meteorologii ANM despre temperaturile și condițiile meteo din București.

Prognoza meteo pentru vineri în București

Vineri, în București, vremea continuă să se încălzească ușor și treptat. Astăzi, cerul va fi variabil, dar în cursul nopții vor fi serioase condiții de formare a ceții și a norilor de nivel jos, cum a fost și în ultima perioadă. De asemenea, vântul va sufla în general slab peste Capitală. Temperatura maximă de astăzi, de la prânz, se va situa în jurul valorii de 14 grade. Minima ajunge la 1-2 grade în București, chiar mai coborâtă în zona preorășenească acolo unde atinge valoarea de 0 grade.

Cum va fi vremea în weekend în Capitală

Sâmbătă, în Capital, cerul va fi temporar noros pe timpul zilei. Mai mult, noaptea va predomina nebulozitatea de nivel jos, care nu va lăsa cerul să fie senin. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat în București. Temperatura maximă de sâmbătă va fi mai scăzută decât cea de vineri și se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius. În același timp, temperatura minima va fi cuprinsă între 4 și 6 grade. Mai ales la începutul intervalului de sâmbătă, cât și noaptea, probabilitatea de ceață va fi mai ridicată decât în mod normal.

Anunț meteo pentru duminică în București

Duminică, în București, nebulozitatea stratiformă, cum o numesc meteorologii, va persista în cea mai mare parte a zilei. Mai mult, trecător vor fi condiții de burniță, în special noaptea, în București. Oamenii de la meteo mai anunță că vântul va sufla în general slab. De asemenea, temperatura maximă va fi de 12-13 grade, iar cea minimă de doar 3-5 grade.

Cum va fi vremea în București în weekend. Vești bune de la meteo


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button