Cum va fi vremea în București în weekend. O ceață densă a acoperit Capitala

30 oct. 2021
193 Afișari
Cum va fi vremea în București în weekend. O ceață densă a acoperit Capitala
Cum va fi vremea în București în weekend. O ceață densă a acoperit Capitala foto: Claudiu Popa

Cum va fi vremea în București în weekend poți citi în rândurile de mai jos. Dis de dimineață o ceață densă a acoperit Capitala de aproape nu vezi nimic. Află prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică din București.

Meteorologii anunță, atât pentru București, cât și pentru restul țării, că temperaturile vor fi într-o ușoară scădere în aceste zile. Astfel, temperatura maximă din Capitală atinge 14-15 grade, în timp ce minimele ajung aproape de pragul înghețului, mai ales în jurul orașului, în zonele periurbane, scrie ANM.

Cum va fi vremea în București sâmbătă

Pentru București, ziua de sâmbătă a început cu o ceață densă de abia mai vezi. Mai mult, meteorologii anunţă că temperaturile vor fi în scădere sâmbătă, dar se vor menţine în general mai ridicate decât mediile climatologice din această perioadă. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, cum este orașul, va fi ceaţă.

În Capitală, cerul o să fie temporar noros şi trecător vor fi condiţii de burniţă în tot orașul. Vântul o să sufle slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 14-15 grade, iar cea minimă de 4-7 grade, mai anunță meteorologii.

Prognoza meteo de duminică

Vremea în București rămâne în continuare întunecată în Capitală. În restul țării, prognoza meteo o să fie predominant frumoasã în regiunile vestice, centrale şi nordice, cu cer care va fi variabil spre mai mult senin.

Regimul termic o să fie comparabil cu cel din ziua precedentă. Astfel, în București cerul o să fie temporar noros şi pe tot parcursul zilei or să fie condiţii de burniţă. De asemenea, vântul va sufla în general slab în Capitală. Temperatura maximă în București va fi de 13-14 grade, iar cea minimă de 5-7 grade.

În așteptarea iernii și temperaturilor scăzute bucureștenii speră să primească căldură de la Termoenergetica, însă nu se știe încă situația din această iarnă. Un lucru este clar, prețurile la căldură or să crească începând cu 1 noiembrie. Nicușor Dan nu a știut însă să spună la cât o să ajungem să plătim în această iarnă pentru termoficare în Capitală.

Cookies