Cum va fi vremea în București în weekend. Meteorologii vin cu vești bune după tremurat

25 nov. 2021
218 afișări
Cum va fi vremea în București în weekend. Meteorologii vin cu vești bune după tremurat
Cum va fi vremea în București în weekend. Meteorologii vin cu vești bune. sursa foto: pixabay.com

Cum va fi vremea în București în weekend. Meteorologii vin cu vești bune în această perioadă. Se pare că după frigul din ultimele zile temperaturile vor crește în zilele următoare. Nu cu mult, dar cel puțin simțitor.

Vremea dă semne de încălzire în aceste zile în Capitală, după valul polar care a scăzut mercurul din termometre la nivel național. Astfel, joi, valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specific aceste date. Meteorologii ANM mai spun că cerul va fi variabil, cu vânt care va sufla slab pânã la moderat în București. Temperatura maximă de astăzi va fi de 9-10 grade, iar minima de -2 grade până la un grad. De asemenea, noaptea vor fi condiții de ceață, mai transmit specialiștii.

Prognoza meteo de vineri în București

De vineri, adică de mâine, vremea se va încălzi vizibil în Capitală. Astfel, cerul va fi variabil, cu o serie de înnorãri seara și noaptea. Atunci sunt câteva șanse să plouă slab, dar în rest vremea va fi decentă pentru această perioadă a anului când mai avem câteva zile și intrăm în decembrie. Vântul va sufla slab și moderat în București. Mai mult, temperatura maximă atinge 11 grade, cu minime cuprinse între 3 și 5 grade.

Cum va fi vremea sâmbătă în Capitală

Sâmbătă o să avem parte de o vreme cu adevărat caldă pentru aceast perioadă a anului, iar vremea va contnua să se încălzească în București. Astfel, în weekend, ne vom bucura de maxime de 14-15 grade și minime de 3-6 grade, cu mult mai mult decât ar fi normal pentru final de noiembrie. Totuși, și sâmbătă, cerul va avea unele înnorãri în primele ore ale zilei şi la sfârşitul intervalului. In rest, el va fi de la variabil la senin, cu un vânt care va sufla în general slab, cu vreme foarte bună de plimbare.

Vremea de dumnică în Capitală

Duminică va fi chiar mai cald decât sâmbătă, cu un regim termic care conferă valori cu mult peste cele climatologic specifice perioadei de sfârșit de noiembrie pentru București. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în orele dimineţii şi noaptea, mai anunță meteorologii. Totuși, probabilitatea de ploaie sau burniţă va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat peste Capitală, iar temperatura maximă va atinge 14-16 grade, în timp ce minima ajunge la 5-7 grade.

Cum va fi vremea în București în weekend. Meteorologii vin cu vești bune

Cookies