Cum va fi vremea în București, în Săptămâna Luminată. ANM anunță ploi, însă temperaturile vor fi ridicate

05 mai 2024
1641 afișări
Cum va fi vremea în București, în Săptămâna Luminată. ANM anunță ploi, însă temperaturile vor fi ridicate
Cum va fi vremea în București, în Săptămâna Luminată. ANM anunță ploi, însă temperaturile vor fi ridicate | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne anunță că în Săptămâna Luminată vremea din București va fi ploioasă, în mare parte. Cu toate astea, temperaturile se mențin ridicate, maximele fiind cuprinse între 16 – 26 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în București, în Săptămâna Luminată

Meteorologii ne anunță că în săptămâna ce vine va fi nevoie să avem umbrelele la noi atunci când plecăm de acasă. Chiar dacă temperaturile de mențin ridicate, de marți până joi va ploua în fiecare zi în Capitală.

Luni

A doua zi de Paște este singura din săptămână viitoare în care bucureștenii vor avea parte de puțin soare. Cerul va fi variabil, însă nu sunt anunțate ploi. ANM a anunțat că maxima termică a zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar viteza vântului va fi de 7 m/s.

Pe timp de noapte, minima termică scade considerabil, ajungând la 11 grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Marți

De marți încep ploile în București. Meteorologii anunță că vom avea parte de averse însoțite de descărcări electrice. Maxima termică a zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar vântul va avea o viteză de de 7m/s.

Noaptea, minima termică scade la 13 grade Celsius, iar certul va fi în mare parte noros.

Miercuri

Și ziua de miercuri aduce ploi însoțite de descărcări electrice, așa că este indicat să nu uităm umbrelele atunci când plecăm la drum. Maxima termică a zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar vântul va avea o viteza de circa 8m/s.

Peste noapte, minima scade ajungând la 13 grade Celsius. Cerul se va menține înnorat, iar adversele vor continua și peste seară.

Joi

Pe final de săptămână, maxima termică scade. În Capitală se vor înregistra 16 grade Celsius, iar ploile continuă, însă nu vom mai avea parte de descărcări electrice. Vântul o să aibă o viteză medie de 10 m/s.

Minima termică a zilei va fi de 11 grade Celsius, iar cerul se va menține noros. Ploaia se oprește peste noapte.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies