Cum va fi vremea în București în prima săptămână din februarie. Meteorologii au emis prognoza meteo

01 feb. 2022
281 afișări
Cum va fi vremea în București în prima săptămână din februarie. Meteorologii au emis prognoza meteo
Cum va fi vremea în București în prima săptămână din februarie. Meteorologii au emis prognoza meteo

Prima zi din luna februarie ne întâmpină cu vreme destul de rece, potrivită pentru această perioadă a anului. În ceea ce privește vremea în restul săptămânii temperaturile par să rămână lafel de scăzute. Iată cum va fi vremea în București în săptămâna 1-4 februarie.

Vremea în București în prima zi din lună

Astăzi, 1 februarie, vom avea parte de un cer noros în Capitală, iar temperaturile nu vor fi foarte mari, conform ANM. Maxima termică a zilei va ajunge la 5 grade Celsius. Rafalele de vânt vor fi și ele destul de puternice, ajungând la o viteză de 26 de km/h. Cerul la rămâne parțial noros în mare parte a zilei.

Pe parcursul nopții temperatura scade și ajunge la -1 grad Celsius , cu toate că se răcește vântul se mai domolești iar rafalele vor avea o viteză de 15 km/h. Cerul va fi parțial noros și pe parcursul nopții.

Vremea pentru restul săptămânii

Ziua de miercuri vremea rămâne lafel de mohorâtă în București. Maxima termică a zilei ajungând la 5 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte noros în cea de-a doua zi din lună. Pe parcursul nopții temperatura scade ia minima termica ajunge la 0 grade Celsius. Rafalele de vânt vor avea o viteză de 19 km/h.

Ziua de joi ne aduce temperaturi ceva mai ridicate, însă nu cu mult. Maxima zilei va ajunge la 8 grade Celsius, iar cerul va fi parțial însorit. Pe timpul nopții avem însă parte de temperaturi negative, astfel că minima termică ajunge la -1 grad Celsius. Cerul va fi în mare parte senin.

Ziua de vineri va aduce un cer variabil iar temperatura va fi destul de scăzută și în ultima zi a săptămânii. Maxima termică a zilei va ajunge la doar 7 grade Celsius. Rafalele de vânt vor avea o viteză de 22 de km/h. Pe parcursul nopții temperatura scade până la minima de -3 grade Celsius, iar cerul va fi senin. Rafalele de vânt vor avea o viteză de 15 km/h.

 

Cookies