Cum va fi vremea în București în noaptea de Revelion. Temperaturi de primăvară la intrarea în noul an

31 dec. 2021
105 Afișari
Cum va fi vremea în București în noaptea de Revelion. Temperaturi de primăvară la intrarea în noul an
Cum va fi vremea în București în noaptea de Revelion. Temperaturi de primăvară la intrarea în noul an. Sursa foto: Unsplash

Noaptea de Revelion vine în București cu temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă din an. Vremea în Noaptea dintre Ani va fi mai degrabă similară cu cea de început de primăvară, iar acest lucru se va menține pe parcursul întregii luni ianuarie.

Bucureștenii se pot aștepta la temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru finalul lui decembrie și pentru noaptea de Revelion. Astfel, temperatura din ultimele ore ale anului 2021 se va situa în jurul valorii de 3 grade Celsius. Asta nu înseamnă că nu trebuie să vă îmbrăcați corespunzător pentru vremea rece, ci mai degrabă o să puteți privi focurile de artificii de la miezul nopții fără să vă temeți că veți îngheța de frig.

De asemenea, trebuie precizat faptul că mercurul din termometre nu va scădea în această noapte sub zero grade în București, dar nici în majoritatea regiunilor din țară.

Vremea în București în noaptea de Revelion

Dacă pe parcursul zilei vremea a fost stabilă, cu ușoare înnorări, odată cu lăsarea nopții în București vremea se va menține mai caldă decât normalul acestei perioade. Totuși, în a doua parte a nopții meteorologii Asociației Naționale de Meteorologie avertizează că există șanse de apariție a ceței, și trecător chiar a burniței.

Pe parcursul nopții de Revelion, bucureștenii vor avea parte de temperaturi de aproximativ 3-4 grade Celsius, cu înnorări în majoritatea Capitalei, dar și cu umiditate ridicată, care poate duce la resimțirea mai puternică a temperaturilor scăzute.

Cum va fi vremea în Capitală în prima zi din 2022

Ziua de 1 ianuarie 2022 va aduce în București vreme în mare parte frumoasă, iar temperaturile se vor afla în creștere față de ziua precedentă. De asemenea, temperaturile vor fi considerabil mai mari decât valorile obișnuite pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Din punct de vedere al temperaturii, maxima va fi de aproximativ 12-13 grade, în timp ce minima va fi de 3-4 grade Celsius. Mai mult, cei care conduc spre casă dimineața după petrecerile de Revelion trebuie să știe că dimineața se va înregistra ceață.

Trendul temperaturilor ridicate se va menține pe parcursul întregii luni ianuarie, astfel că valorile înregistrate vor fi atipice, cu mult peste temperaturile cu care ne-am obișnuit.

Cookies