VREMEA

Cum va fi vremea în București. Ce temperaturi se înregistrează weekendul acesta

Am avut parte de o săptămână cu valori mai ridicate față de săptămânile anterioare. Suntem curioși să aflăm cum va fi vremea și în acest weekend în București.

Cum va fi vremea în București. Ce temperaturi se înregistrează weekendul acesta. Trebuie să ținem umbrelele la îndemână…sau cel puțin gecile cu glugă.

Cum va fi vremea în București

Dacă încă nu ați ieșit încă din casă, aflați că, vineri, vremea din București, este superbă. La fix pentru o plimbare în parc.

Recomandăm și: Apare un nou parc în București. E sora mai mică a Deltei Văcărești

Este mult mai cald decât ar trebui să fie în această perioadă a anului. Cerul este senin, iar temperatura maximă atinge 23 de grade Celsius. Temperatura minimă de vineri este de 10 grade Celsius, potrivit informațiilor oficiale transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Ce temperaturi se înregistrează weekendul acesta

De sâmbătă vremea începe să se răcească în toata țara. Partea bună: valorile termice încă vor fi cele apropiate pentru această perioadă a anului. Valorile maxime se vor încadra, în general, între 12 și 18 grade Celsius. Norii își vor face apariția, iar local vor apărea și precipitațiile. Sunt așteptate ploi cu o probabilitate mai mare în regiunile din sudul și sud-estul țării.

Recomandăm și: Vechea poveste a Parcului Ioanid. Cum s-a transformat o grădină de legume de la marginea Capitalei într-unul dintre cele mai râvnite locuri din București

Sâmbătă, vremea în Capitală se răcește față de ziua de vineri și devine în general închisă. Precipitațiile vor apărea temporar, dar probabilitatea cea mai mare de apariție a ploilor este seara. Sâmbătă dimineață vor fi 9 – 10 grade Celsius, iar temperatura maximă va fi de 17 – 18 grade Celsius.

Duminică, 24 octombrie 2021. Temperaturile din București vor continua să scadă. Vremea devine mai rece decât ar trebui să fie în această perioadă a anului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în prima parte a zilei, iar tot atunci cerul va avea înnorări. Temperatura minimp va fi de 4 grade Celsius, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button