Cum va fi vremea în București astăzi și în zilele următoare. Când se încălzește în Capitală

31 oct. 2021
184 Afișari
Cum va fi vremea în București astăzi și în zilele următoare. Când se încălzește în Capitală
Cum va fi vremea în București astăzi și în zilele următoare. Când se încălzește în Capitală

Află în rândurile de mai jos cum va fi vremea în București astăzi, adică duminică, 31 octombrie, cât și în zilele următoare. Meteorologii au anunțat când se încălzește în Capitală.

Veștile de la meteorologi nu sunt cele mai bune atunci când ne spun cum o să fie vremea. Chiar dacă astăzi este cea mai lungă zi din an, cei care stau în București în aceste zile nu vor avea parte de cea mai bună vreme.

Duminică, în Capitală, vremea o să fie mai mult închisă. Mai mult, dimineață sunt condiții ideale de ceață. În cea de-a doua parte a zilei sunt șanse mari pentru ploi slabe sau burniță. Rămâne de văzut daca o să plouă și cât. Vântul va sufla în general slab, mai spun meteorologii. Astfel, temperatura maximă o să fie undeva în jurul valorii de 14 grade, în timp ce minima ajunge la 6-7 grade.

Cum va fi vremea luni, 1 noiembrie, în București

Luna noiembrie începe în Bucureşti într-o notă sumbră și închisă. Vremea se va menține închisă mai toată ziua de luni, iar trecător vor fi posibile ploi slabe ori burniță. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat în Capitală. Pe seară sunt chiar condiții de ceață în oraș, în special în zonele limitrofe. Temperatura maximă atinge 14-15 grade, în timp ce minima se duce spre 4-5 grade.

Prognoza meteo de marți

Pentru ziua de marți, meteorologii ne spun că în Bucureşti vremea o să fie în general închisă pe tot parcursul zilei. Mai mult, cireașa de pe tort, trecător va ploua slab în Capitală. Atât seara, cât și noaptea, cerul va deveni variabil. Totuși, oamenii de la meteo ne avertizează că va crește și probabilitatea de ceață. Vântul o să sufle până la moderat în oraș. Temperatura maximă atinge valori de 14 grade, iar cea minimă, de noaptea și dimineața, e cuprinsă între 3 și 6 grade.

Vremea de miercuri în Capitală

Miercuri, 3 noiembrie, în Bucureşti vremea se încălzește simțitor, iar valorile termice vor fi în creștere față de ultimele zile. Temperatura maximă atinge 17 grade Celsius, iar minima o să fie de vreo 9-10 grade. Cerul de miercuri va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat, mai transmite ANM.

Cookies