ȘTIRI

Cum va fi vremea în București, la mare și la munte. Prognoza pe trei zile

În Capitală, vineri, vremea devine instabilă, norii se aduna treptat şi, mai ales după-amiaza şi seara apar aversele cu fulgere, tunete şi vânt agitat. Dar până atunci temepratura aerului va fi atins 28…29 de grade, valoare apropiată de cea normală pentru data din calendar. La mare, meteorologii anunță tot temperaturi de 29 de grade, dar și posibilitate de ploi.

În zonele montane, instabiltiatea atmosferica va fi temporar accentuată, vorbim din nou despre averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină

Sâmbătă vom avea tot vreme frumoasă în București, cu soare şi doar câţiva nori inofensivi rătăciţi pe cer, vânt liniştit şi 29…30 de grade în termometre la amiază.

Vremea se mai îndreaptă şi la munte, dar încă aşteptăm averse, fulgere şi tunete. La mare, meteorologii anunță 28 de grade și, din nou, posibilitatea de ploi.

În Capitală, duminica va fi o zi frumoasă, însorită şi fără vânt agitat, numai bună pentru plimbări în parcuri, căci la prânz nu se depăşesc 30…31 de grade, valoare normală la mijloc de iulie.

La munte nu se schimbă prea mult vremea nici duminică- din când în când se mai adună nori ce lasă la nivel local averse, trecător însoţite de descărcări electrice. Pentru mare, sunt prognozate 29 de grade Celsius.

sursa: Rtv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button