Cum va fi vremea în acest weekend în București. Prognoza meteo pentru 30 septembrie-2 octombrie

30 sept. 2022
226 Afișari
Cum va fi vremea în acest weekend în București. Prognoza meteo pentru 30 septembrie-2 octombrie
Cum va fi vremea în acest weekend în București. Prognoza meteo pentru 30 septembrie-2 octombrie

În București vor avea parte de un weekend în care vremea va fi extrem de caldă și de frumoasă. Temperaturile vor fi la fel de ridicate precum cele de pe perioada verii, astfel că activitățile din aer liber sunt o variantă minunată de a ne petrece timpul.

Cum va fi vremea în acest weekend în București

Ultima zi din această săptămână ne aduce temperaturi ridicate, vreme bună și cer senin după cum anunță ANM. Vremea arată mai mult ca una de vara decât ca cea specifică finalului lunii septembrie.

Cei care au planuri să petreacă timp în aer liber vor avea parte de temperaturi ridicate și de soare. Astfel că, plimbările prin oraș sau prin parc sunt o variantă de luat în calcul.

Vineri

Maxima termică a acestei vile va atinge 31 de grade Celsius în București. Cerul va fi senin și plin de soare, iar vântul o sa bată slab. Viteza media a acestuia va fi de doar 7 km/h.

Pe timpul nopții temperatura scade considerabil. Astfel că, minima termică ajunge la 12 grade Celsius. Cerul se menține senin, iar vântul bate slab, viteza medie fiind tot de 7 km/h.

Prognoza meteo pentru 30 septembrie – 2 octombrie

Și în acest sfârșit de săptămână, în Capitală, temperaturile se mențin ridicate și vom avea avea parte de vreme frumoasă și caldă. Temperaturile sunt mult mai ridicate decât ar fi normalul acestei perioade.

Sâmbătă

Maxima termică a zilei va ajunge la 30 de grade Celsius. Cu toate că va fi extrem de cald, cerul va fi parțial înnorat. Vântul o sa bată moderat, având o viteză medie de 11 km/h.

Pe timpul nopții, temperatura scade mult. Astfel că, minima termică ajunge la doar 13 grade Celsius. Este posibil ca pe timp de noapte să avem parte de ceva averse pe arii restrânse. Cerul va fi înnorat, iar vântul bate moderat, viteza medie fiind de 15 km/h.

Duminică

Ultima zi de weekend ne aduce temperaturi ceva mai scăzute decât în zilele precedente. Maxima termică a zilei va fi de 27 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul o să vată puternic. Viteza medie va fi de 17 km/h.

Pe timpul nopții, minima termică scade la doar 14 grade Celsius. Vom avea parte de ploaie după cum anunță meteorologii, iar vântul o să bată puternic. Viteza medie va fi de 20 de km/h.

Cookies