Cum va fi vremea în acest weekend în București. ANM transmite prognoza meteo pentru zilele următoare

30 mart. 2023
289 Afișari
Cum va fi vremea în acest weekend în București. ANM transmite prognoza meteo pentru zilele următoare
Cum va fi vremea în acest weekend în București. ANM transmite prognoza pentru zilele următoare | Sursă foto: B365.ro

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în București în zilele de weekend. Meteorologii anunță că în perioada 31 martie-2 aprilie vom avea parte de temperaturi ceva mai ridicate, însă ploile ne vor ține în casă.

Temperaturile se mențin încă scăzute

Joi, bucureștenii vor avea parte de vreme ceva mai caldă față de zilele trecute, însă temperaturile nu vor crește cu mult. Astfel că, este indicat să avem încă hainele groase la îndemână.

Joi

Maxima termică ce va fi înregistrată joi, 30 martie 2023, în Capitală este de 14 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul bate moderat. Viteza media va fi de 13 km/h.

Pe parcursul nopții, ANM anunță că minima termică va fi negativă. Astfel că, se vor înregistra -2 grade Celsius în oraș. Cerul se va înnora peste noapte, iar vântul se domolește, viteza medie fiind de 9km/h.

Cum va fi vremea în acest weekend în București

Zilele următoare temperaturile se vor afla într-o creștere, însă apar ploile în București. Atât vineri, cât și în zilele libere vom avea parte de averse ușoare. În cazul în care aveți drumuri de făcut în zilele următoare este indicat să nu uitați umbrela acasă.

Vineri 

Vineri, temperatura maximă ce va fi înregistrată în Capitală este de 17 grade Celsius. Cerul va fi temporar înnorat și vom avea parte de o ploaie ușoară. Vântul bate puternic, viteză medie fiind de 17 km/h.

Noaptea, temperatura scade, însă rămâne pozitivă. Minima termică înregistrată vineri va fi de 2 grade Celsius. Cerul se va menține înnorat, iar vântul se domolește. Viteza medie va fi de 7 km/h.

Sâmbătă 

Cea mai caldă zi va fi cea de sâmbătă. Cu toate că temperaturile vor fi ridicate, nu scăpăm de ploi. Maxima termică va fi de 20 de grade Celsius, iar cerul se va menține înnorat. Vântul va avea o viteză medie de 11 km/h.

Peste noapte, temperatura scade până la 8 grade Celsius, iar aversele continua. Cerul va fi înnorat. Vântul se întețește, având o viteză medie de 17 km/h.

Duminică

Ultima zi a săptămânii aduce și ea temperaturi ridicate. Maxima termică a zilei va fi de 18 grade Celsius, anunță ANM. Cu toate astea, cerul va fi înnorat și va ploua. Vântul bate puternic, viteza medie fiind de 20 km/h.

Noaptea, temperatura scade până la 7 grade Celsius. Cerul se va menține înnorat, iar vântul o să bată cu o viteză medie de 9 km/h.

Cookies