Cum va fi vremea în această vară. PROGNOZA METEO ÎN IUNIE, IULIE ŞI AUGUST 2016

de:
20 mai 2016
0 Afișari
Cum va fi vremea în această vară. PROGNOZA METEO ÎN IUNIE, IULIE ŞI AUGUST 2016

VREMEA DE LA ANM. PROGNOZA METEO ÎN IUNIE, IULIE ŞI AUGUST 2016.  

VREMEA IUNIE 2016

Valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii, repectiv 18,3 grade Celsius. 

Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice si local in cele sud-estice si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de media climatologica.

VREMEA IULIE 2016

Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste normalul perioadei in sud-estul si local sudul si estul tarii, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica, adică 20,2 grade Celsius. 

Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.

VREMEA AUGUST 2016

Temperatura aerului se va situa peste medie in sud-est si local in sud si vest, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de normal, 19,5 grade Celsius. 

Cantitatile totale de precipitatii se vor mentine deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand regiunile nordice unde se vor apropia de norma multianuala.

Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate, anunţă ANM. 

Cookies