VREMEA

Vreme frumoasă în această primăvară: PROGNOZA METEO PE MARTIE, APRILIE și MAI. Vremea de Paște

În luna MARTIE, valorile temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile multianuale – 3,4 grade- , exceptand regiunile sud-estice precum si, local, cele sudice si vestice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor in cadra in normele climatologice, de 35, 6 l/mp.

În București,  temperatura aerului se încadrează între 2 și 6 grade. Cantităţile de precipitaţii se încadrează între 20 și 45 l/mp.

La mare, se vor înregistra valori între 3 și 6 de grade. Cantităţile de precipitaţii se încadrează între 15 și 30 l/mp. 

La munte, temperatura medie se va situa între de 0-5 grade. Media cantităților lunare de precipitații este de 20-45 l/mp. 

În luna APRILIE, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice -9,2 grade- in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sudice, local, se vor situa sub aceste medii. 

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general excedentare, exceptand arii restranse din sud si est, unde vor fi apropiate de mediile multianuale, de 51,5 l/mp.

În București,  temperatura aerului se încadrează între 8 și 13 grade. Cantităţile de precipitaţii se încadrează între 30 – 65 l/mp.

La mare, se vor înregistra valori între 9 si 12 grade. Cantităţile de precipitaţii se încadrează între 20-40  l/mp. 

La munte, se vor înregistra valori între 6-11  grade. Cantităţile de precipitaţii se încadrează între  40 -60 l/mp. 

În luna MAI, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice -14,4 grade- in vestul si sud-estul tarii si se vor situa, in general, sub aceste medii in restul teritoriului.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice – 75,7 l/mp- in cea mai mare parte a tarii.


În București,  temperatura aerului se încadrează între 12-18 grade. Cantităţile de precipitaţii se încadrează între 50-100 l/mp.

La mare, se vor înregistra valori între de 15 si 17 grade. Cantităţile de precipitaţii se încadrează între 25-50  l/mp. 

La munte, se vor înregistra valori între 12 si 15 grade. Cantităţile de precipitaţii se încadrează între 60 – 95  l/mp. Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button