Cum va fi vremea din București în weekendul 9-11 decembrie. Finalul de săptămână aduce temperaturi ceva mai ridicate

09 dec. 2022
140 Afișari
Cum va fi vremea din București în weekendul 9-11 decembrie. Finalul de săptămână aduce temperaturi ceva mai ridicate
Cum va fi vremea din București în weekendul 9-11 decembrie. Finalul de săptămână aduce temperaturi ceva mai ridicate | Sursă foto: Unsplash

Vremea rece a pus stăpânire pentru București și restul țării. Cu toate astea în weekendul 9-11 decembrie temperaturile vor fi ceva mai ridicate decât zilele precedente.

Bucureștenii vor avea parte de ceață și de adverse în acest final de săptămână.

Cum va fi vremea din București în weekendul 9-11 decembrie

Bucureștenii vor avea parte de un final de săptămână cu vreme ceva mai caldă, însă potrivită pentru perioada din an în care ne aflăm. Pe lângă asta, ceața își va face și ea apariția atât în Capitală, cât și în alte județe ale țării.

Vineri

În ultima zi a săptămânii vine cu temperaturi scăzute. Maxima termică va ajunge la doar 7 grade Celsius, conform ANM. Cerul va fi în mare parte noros, iar ceața va fi și ea prezentă. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 9 km/h.

Pe timpul de nopții, temperatura scade considerabil. Astfel că, minima termică a zilei va fi de 4 grade Celsius. Cerul va fi înnorat și vom avea parte de averse. Vântul o să bată moderat, viteza medie a acestuia fiind de 11 km/h.

Weekendul aduce temperaturi ceva mai ridicate

Zilele de sâmbătă și duminică aduc temperaturi ceva mai ridicate. Vremea va fi mai blândă, astfel că bucureștenii pot merge să se plimbe prin târgurile tematice de sărbători.

Sâmbătă

Maxima termică de sâmbătă va ajunge la 13 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte noros. Vântul bate slab, viteza medie fiind de 9km/h.

Pe timpul de nopții, temperatura scade considerabil. Astfel că, minima termică a zilei va fi de 5 grade Celsius. Cerul va fi înnorat și vom avea parte de averse. Vântul o să bată moderat, viteza medie a acestuia fiind de 11 km/h.

Duminică

Ultima zi a săptămânii aduce și ea temperaturi ceva mai ridicate. După cum anunță meteorologii, maxima termică a zilei va fi de 12 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar vântul o sa bată moderat. Viteza medie a acestuia va fi de 11 km/h.

Noaptea, temperatura scade la 7 grade Celsius. Cerul va fi înnorat și vom avea parte de averse. Vântul se menține moderat, viteza medie fiind de 11 km/h.

Cookies