Cum va fi vremea de Paște. Meteorologii ne dau vești FOARTE BUNE

02 apr. 2021
4110 afișări
Cum va fi vremea de Paște. Meteorologii ne dau vești FOARTE BUNE

Cum va fi vremea de Paște. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarea perioadă, iar în săptămâna Paștelui temperaturile indică valori ridicate și foarte puține ploi.

Cum va fi vremea de Paște. Potrivit estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie de Paște ne vom bucura de vreme frumoasă.

Astfel, valorile termice vor crește din a doua parte a lunii aprilie, urmând ca la începutul lui mai, în perioada Paștelui ortodox, vremea să fie deosebit de caldă în toată țara.

Cum va fi vremea de Paște

În săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.

Vrema în săptămâna 05.04.2021 – 12.04.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Meteo pentru intervalul 12.04.2021 – 19.04.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Prognoza pentru săptămâna 19.04.2021 – 26.04.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nordice și centrale. În rest, va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Weekend cu vreme urâtă în Capitală

Vineri va ploua și va fulgera în București, chiar dacă temperaturile nu vor scădea. Maxima va fi de 21 de grade vineri, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius.

Începând de sâmbătă vremea se răcește. Sâmbătă minima va fi 6 grade, iar maxima va ajunge la 13 grade doar, în mare parte a zilei urmând să plouă.

Duminică situația va fi și mai neplăcută. Temperatura maximă va ajunge până la 8 grade, cu o minimă de dor 4 grade. Se vor semnala precipații sub formă de ploi, pe aproape toată durata zilei.

Cookies