VREMEA

Cum va fi vremea de Florii, la fel o să fie și de Paști. Prognoza meteo pentru București

Cum va fi vremea de Florii, la fel o să fie și de Paști. ANM transmite că vremea se răcește în toată țara, dar în extremitatea sudică temperaturile rămân ridicate în acest sfârșit de săptămână, în care credincioșii ortodocși sărbătoresc duminică, 25 aprilie, Floriile.

Cum va fi vremea de Florii, la fel o să fie și de Paști

Potrivit informațiilor oficiale transmise de ANM, vremea se răcește vineri în mare parte din țară, dar în Lunca Dunării vor fi maxime de până la 21 de grade. Se așteaptă averse și fenomene electrice în jumătatea de est a României și izolat în rest, iar în zonele montane înalte vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în mare parte din țară.

În weekend se anunță frig pentru jumătatea nordică a țării, dar în regiunile sudice temperaturile vor atinge 19-20 de grade. Sămbătă, doar izolat va ploua slab, iar în masivele nordice vor fi precipitații mixte. Duminică și luni va ploua în toată jumătatea de nord, iar în zonele montane înalte vor fi ninsori și lapoviță.

Prognoza meteo pentru București

În București va fi cald, iar temperaturile maxime vor atinge maxima de 20 de grade Celsius. Vor fi ploi slabe, posibil după-amiază, însoțite de descărcări electrice, iar vântul va sufla moderat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button