Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo până în luna ianuarie

06 dec. 2021
1097 Afișari
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo până în luna ianuarie
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo până în luna ianuarie

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Află cum va fi vremea de Crăciun și Revelion, conform meteorologilor.

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo până în luna ianuarie. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 6 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022.

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

ANM a emis, vineri, prognoza meteo pentru patru săptămâni, intervalul 6 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022. Astfel, aflăm cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion.

Conform meteorologilor, o masă de aer cald își va face prezența în România, astfel că temperaturile vor fi mai ridicate pentru această perioadă din calendar, în prima jumătate a lunii decembrie. Încălzirea se va simți mai ales în Muntenia, Dobroge, dar și în sudul Moldovei.

Începând cu data de 20 decembrie 2021, temperaturile din termometre vor reveni la normal în aproape toate regiunile din țară.

De asemenea, cantitățile de precipitații estimate pentru perioada Crăciunului, dar și pentru perioada  Anului Nou se vor apropia de cele normale, în aproximativ toate zonele.

Recomandăm și: În ce stadiu se află pârtiile și unde se poate skia. Asta dacă vreți să dați o fugă de la București, la munte

Vremea pentru săptămâna 6 – 13 decembrie 2021

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această dată din calendar, în cea mai mare parte a României. Valorile termice vor fi mai crescute în zona de sud-est. Cu excepția regiunilor din vest și nord-vest, acolo unde cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară, iar regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților de Curbură.

Vremea pentru săptămâna 13 – 20 decembrie 2021

Valorile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât valorile normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată România, dar mai ales în zonele de munte.

Vremea pentru săptămâna 20 – 27 decembrie 2021

Pentru acest interval, meteorologii estimează că temperaturile medii vor fi cele normale pentru acestă perioadă, în toate regiunile țării. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână, dar cu o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și local în cele centrale, dar și în cele sud-estice.

Vremea pentru săptămâna 27 decembrie – 3 ianuarie 2022

Temperaturile medii se vor situa în jurul valorilor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul țării. ANM transmite că precipitațiile estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale, în întreaga țară.

Cookies