Cum va fi vremea de 1 Mai, în București, la munte și la mare

de:
29 apr. 2013
0 Afișari
Cum va fi vremea de 1 Mai, în București, la munte și la mare

Luni, în Bucureşti, soarele va străluci puternic pe cer, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius, scrie Realitatea.net.

Marți se anunță vreme frumoasă, în București, poate un pic prea caldă la amiază. Soarele puternic va urca mercurul în termometre până la o maximă de 32 de grade C.

Miercuri, bucureștenii vor avea parte de o zi perfectă de 1 Mai. Soarele va străluci din zori şi până la apus, vântul va adia ușor, iar maximele se vor situa în jurul valorii de 30 de grade C.

Ziua de 1 Mai se anunţă frumoasă, indiferent că alegeți să vă petreceți această zi la munte sau la mare. Temperaturile vor fi însă mult prea ridicate pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 21 şi 32 de grade C. Cerul va fi variabil, dar cu unele înnorări după-amiază şi seara, când pe arii restrânse vor fi ploi scurte în zonele de munte şi, posibil, în vestul şi nordul ţării.

La munte soarele domină atmosfera aproape văratică. Numai prin Carpaţii Orientali din loc în loc se mai adună şi nori de vreme bună. Vântul este linistit în mai toate masivele, exceptând crestele cele mai înalte unde vântul mai are unele intensificări. Vor fi 21 de grade C la Predeal şi Stâna de Vale, 19 la Sinaia si 14 grade C pe Ceahlău Toaca.

Marea este alegerea perfectă pentru cei care vor să se bucure de soarele blând de primăvară şi de briza răcoroasă a mării. Cerul este limpede întreaga zi, iar vântul cel mult moderat. În aer se vor înregistra maxime cuprinse între 22 şi 25 de grade, dar apa mării este încă destul de rece, va avea o temperatură de 13 … 15 grade C.

Cookies