VREMEA

Cum va fi vremea azi şi în weekend, în Bucureşti şi la munte

Vineri, 7 decembrie 2012, în Capitală vom avea o dimineaţă rece cu o temperatura de minus 4…minus 2 grade. Soarele va încerca să se strecoare printre nori, dar cu greu va reuşi să ridice mercurul din termometre la 4…5 grade.

La munte, o zi friguroasă de iarnă – cu temperaturi maxime mult sub limita de îngheţ, chiar sub limita gerului la altitudini mari. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi ninsori slabe. Vântul nu va trece de moderat, iar la amiază se vor înregistra minus 5 grade în Predeal, minus 7 grade la Păltiniş, minus 6 grade la Stâna de Vale şi minus 12 grade la Vârfu Ceahlău Toaca.

Stratul de zăpadă măsoară deja în jur de 15 cm în staţiunile de pe Valea Prahovei, 11 cm la Păltiniş şi la Straja şi 9 cm la Arieşeni, iar veştile sunt bune pentru cei care vor să profite de primul weekend cu zapadă la munte – vremea se menţine rece şi sunt aşteptate ninsori abundente însoţite de rafale de vânt în toate masivele, dar mai ales în Carpaţii Meridionali unde se depune strat consistent de zăpadă.

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, în Bucureşti va fi vreme rece. Norii vor acoperi cerul treptat, iar după lăsarea serii se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie si lapoviţă. Vântul va creste în intensitate, iar temperatura aerului va creşte de la minus 4 grade în zori până la o maximă de 4…6 grade.

Duminică, 9 decembrie 2012, în Bucureşti va fi cer noros, ploaie şi vânt în rafale. Cu toate acestea temperatura aerului creşte mai mult decât în ziua precedentă, spre o maximă de 7 grade.

Sursa: realitatea.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button