Cum va fi modernizat Bd. Drumul Taberei din Sectorul 6. Mutu: Va fi de nerecunoscut FOTOGALERIE

de:
01 sept. 2020
48 afișări
Cum va fi modernizat Bd. Drumul Taberei din Sectorul 6. Mutu: Va fi de nerecunoscut FOTOGALERIE

„Din păcate, în acest moment, bd. Drumul Taberei nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 6 sau a Primăriei Capitalei. Este încă în administrarea Ministerului Transportului, prin Metrorex și sper, din tot sufletul, ca cei care lucrează în această instituție să înțeleagă că, înainte de orice discuție politică, trebuie să primeze interesul cetățenilor și îi invit să predea către Primăria București și, ulterior, să preluăm noi la nivelul Sectorului 6 acest bulevard pentr a-l moderniza”, a declarat edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, în cadrul intervenției de luni la „Ora primarului”. 

Bulevardul Drumul Taberei este una din cele mai lungi artere de circulație din Capitală, având peste 5 km lungime.

„Să știți că nu sunt deloc mulțumit de amenajarea pe care cei de la Metrorex o fac pe bd. Drumul Taberei. Faptul că utilizează, spre exemplu, pământ de calitate inferioară, se vede clar prin faptul că absolut nimic din ceea ce s-a plantat acolo nu a rezistat pentru că e pământ lutos. Mai mult, aveau posibilitatea să creeze noi locuri de parcare, dar acest lucru nu a fost făcut. De aceea, interesul meu este ca acest bulevard să fie modernizat cât se poate de repede și acest lucru îl voi face imediat ce voi prelua în administrare acest bulevard cu tot ce înseamnă tramă stradală de la Ministerul Transporturilor”, a specificat Mutu care a precizat că lucrările de amenajare peisagistică și urbanistică pe această arteră de circulație vor include atât spațiile verzi de pe scuarul central, cât și trotuarele pietonale, parcările și grădinile de bloc din proximitate. 

„Vom moderniza tot ce înseamnă scuaruri, spații verzi, inclusiv crearea de noi locuri de parcare astfel încât locuitorii cartierului Drumul Taberei să se bucure de confort vizavi de această arteră importantă a Sectorului 6”, a spus edilul. 

La final, noua amenajare peisagistică va fi pusă în valoare prin montarea unui sistem de iluminat arhitectural modern, promit autoritățile. 

Cookies