ARHIVA B365

Cum va arăta viitoarea staţie de metrou LAMINORULUI. În ce stadiu sunt lucrările GALERIE FOTO

Lucrările de pe Magistrala 4 de metrou, în zona de nord a Bucureștiului, au în vedere extinderea cu încă două stații: Laminorului și Străuleşti.  Mai multe imagini cu stadiul lucrărilor de la viitoarea Staţie Laminorului au fost postate pe forum.metrouusor.com/

Toate tunelurile pentru extensia Magistralei 4 de metrou, între Parcul Bazilescu şi Străuleşti, au fost săpate. Un utilaj Tunelling Boring Machine (TBM) a dărâmat, vineri, ultimul perete.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, declara la sfârșitul anului trecut că lucrările la ultimul tronson al magistralei 4 de metrou vor fi terminate în prima parte a anului 2017.

Lucrările au ca obiect extinderea Magistralei 4 de metrou în zona de nord a Bucureștiului cu încă două stații, și anume Laminorului și Străuleşti, cu tunelele de legătură aferente, galerie de legătură, un terminal intermodal, un park&ride și un depou, având o lungime totală de 2.1 km.

Valoarea totală a proiectului de extindere a Magistralei 4 de metrou se ridică la suma de 1,115 miliarde lei, contractul de execuţie a lucrărilor fiind semnat încă din iulie 2012 cu o asociere de patru firme. Astaldi lucrează la acest proiect, ca lider de asociere, alături de firmele SC Somet SA, SC Tiab S.A. şi SC UTI Construction & Facility Management SA.

CITEŞTE ŞI Au fost săpate toate tunelurile pe M4. Vineri a fost dărâmat ultimul perete FOTOGALERIE

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button