Cum va arăta din toamnă Pasajul Unirii. Daniel Băluță a publicat o simulare video a acestuia

29 mai 2022
9211 Afișari
Cum va arăta din toamnă Pasajul Unirii. Daniel Băluță a publicat o simulare video a acestuia
Cum va arăta din toamnă Pasajul Unirii. Daniel Băluță a publicat o simulare video a acestuia | Sursă foto: Captură Facebook-Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a postat vineri, 27 mai 2022, o simulare video a modului în care va arăta Pasajul Unirii după terminarea lucrărilor ce vor fi făcute în aceasta vară.

Cum va arăta Pasajul Unirii după terminarea lucrărilor de punere în siguranță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a publicat pe pagina sa de Facebook un clip în care este prezentată simularea viitorului Pasaj Unirii, ce va fi gata la toamnă.

Iată mesajul transmis bucureștenilor din Sectorul 4, de către Daniel Băluță:

Iată cum va arăta din toamnă Pasajul Unirii după ce Sectorul 4 îl va pune în siguranță!

Poze de acum nu vom pune aici pentru că nu sunt un lucru cu care cineva s-ar putea mândri, iar dumneavoastră știți prea bine cum arată, pentru că îl tranzitați aproape zilnic.

Privim cu încredere și speranță viitorul!

Pasajul va fi închis toată vara

În data de 26 mai 2022, Daniel Băluță a anunțat că Pasajul Unirii urmează să fie închis pentru tot restul verii. Motivul este că se vor efectual lucrări de punere în siguranță a acestuia.

Lucrările vor fi începute după ce școlile și grădinițele își vor înceta activitate pentru acest an. Astfel că, în data de 20 iunie vor fi demarate și se vor finaliza la data de 1 septembrie, după cum a anunțat edilul.

Pasajul Unirii, cel mai circulat din oraș, a fost construit între anii 1986 – 1987.

După cum a informat Primăria Sectorului 4, Pasajul Unirii din București, are expertize tehnice ce au avut concluzii îngrijorătoare, încă din anul 2017.

La acel moment, a fost constatat faptul că cel mai circulat pasaj din Capitală se afla într-o stare avansată de degradare și că viețile celor ce trec prin acesta sunt constant puse în pericol.

Administrația publică a sectorului 4 a încheiat la începutul acestui an un protocol cu Primăria Capitalei. Prin acesta Pasajul Unirii a trecut în administrarea S4. Astfel că, PS4 se va ocupa de consolidare și repararea acestuia.

Cookies