CUM VA ARĂTA complexul de birouri ce va fi construit lângă staţia de metrou Academia Militară. FOTO

de:
24 aug. 2015
32 Afișari
CUM VA ARĂTA complexul de birouri ce va fi construit lângă staţia de metrou Academia Militară. FOTO

AFI Business Park Bucharest, complexul de birouri pe care AFI Europe România îl va construi pe Şos. Progresului, din Capitală, lângă staţia de metrou Academia Militară, va avea o suprafaţă construită totală de 95.000 mp, din care 50.000 mp închiriabili, şi 1.000 de locuri de parcare.

Clădirile de birouri din noul proiect dezvoltat de AFI Europe România vor fi de clasă A. Israelienii se adresează cu acest proiect în special companiilor multinaţionale şi naţionale de software, IT, telecom, dar şi jucătorilor din sectorul financiar sau companiilor de asigurări.

AFI Business Park Bucharest este localizat în Sectorul 5, în zona Trafic Greu, între două artere principale de circulaţie din Bucureşti – Şoseaua Progresului şi Bulevardul Tudor Vladimirescu, la 600 de metri de hotelul Marriott şi la 800 de metri de Palatul Parlamentului.

„Complexul de birouri va cuprinde două clădiri de birouri joase și un turn de birouri, cu ample zone verzi, un campus high tech, integrat într-un complex urban cu o piaţă centrală şi grădini”, se precizează pe site-ul companiei.

Potrivit lui David Hay, CEO AFI Europe România, lucrările la proiectul de birouri din zona Trafic Greu vor demara în 2016. „În prezent, portofoliul din România cuprinde o suprafață închiriabilă de 150.000 mp, cu o rată de ocupare medie a tuturor activelor generatoare de venit de peste 98%. Rezultatele financiare excelente susțin planurile noastre de dezvoltare în România, inclusiv noul centru comercial care va fi dezvoltat în Brașov (45.000 mp), proiectul de birouri ce va fi dezvoltat pe Bulevardul Progresului din București (50.000 mp) și proiectul cu destinație mixtă din Bucureștii Noi (peste 300.000 mp), a căror construcție este planificată să înceapă în 2016″, a declarat David Hay, citat de Capital.ro.

Dezvoltatorul imobiliar cu capital israelian AFI Europe România deţine două malluri şi trei clădiri de birouri în România. Compania a înregistrat un venit operaţional net de 20 milioane de euro în primul semestru, în creştere cu 8,4% faţă de perioada similară a anului trecut. Jumătate din încasări au fost realizate în trimestrul al doilea.

Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, activul cel mai mare și mai important al companiei, a generat un venit de 15,2 milioane de euro în prima jumătate a anului, cu 4% peste rezultatul din semestrul corespondent al anului trecut. În trimestrul doi, mallul a încasat din chirii 7,8 milioane de euro.

Cookies