LA MINE-N CARTIER

Cum va arăta cel mai nou mall al Capitalei, construit împreună cu trei turnuri de birouri

Proiectul intitulat Victoria City Center prevede construcţia unui mall, în cadrul căruia vor fi amenajate peste 200 de spaţii de retail şi restaurante, un hypermarket Cora şi opt săli de cinema, operate de Cinema City. Centrele comerciale vor avea, în total, o suprafaţă închiriabilă de 56.000 de metri pătraţi, iar hypermarketul va avea 12.000 de metri pătraţi. 

Complexul comercial va beneficia şi de 1.800 de locuri de parcare, însumând o investiţie totală de 150 de milioane de euro, potrivit datelor anunţate la sfârşitul lui 2010. 

Potrivit ilustrărilor de temă publicate de proiectant, pe care le puteţi vedea în galeria foto a acestui articol, mall-ul va fi „flancat” în trei părţi de trei turnuri de birouri de 30 de etaje.

Victoria City Center va fi amplasat pe platforma fostei fabrici Textila Dacia, pe Bulevardul Bucureştii Noi nr. 43, chiar în vecinătatea staţiei de metrou Jiului. Fabrica textilă înfinţată în anii ’40 a fost demolată în toamna anului 2012.

Construcția va începe anul acesta și va fi finalizată în 2014. Prioritate la construcţie va avea finalizarea mallului, abia apoi demarându-se construcţia celor 3 blocuri de birouri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button