BAZAR

Cum trimiţi SMS-uri de pe orice calculator

Chiar dacă nu ai acces la serviciile mobile, poţi folosi aceste instrumente pentru a trimite mesaje direct unui număr de telefon. Mai mult decât atât, nu ai nevoie nici măcar de un telefon mobil pentru a face asta, scrie Noobz.ro.

Mesaje pentru iPhone – Doar de pe Mac

Dacă ai un iPhone şi un Mac, Apple face posibilă trimiterea de SMS-uri de pe Mac pe telefon. Ai nevoie de ambele, nu există nicio metodă prin care să trimiţi mesaje de pe un calculator cu Windows pe un iPhone. De asemenea, mesajul poate fi trimis de pe un Mac doar unei persoane care deţine un iPhone, nu şi uneia care are un smartphone Android.
Totul ţine de Continuitate, o caracteristică ce le permite utilizatorilor Apple să transfere instant documente, texte, apeluri, ca de altfel şi HotSpot personal între dispozitive.

Trebuie să activezi acest serviciu pe iPhone. Intră la setări, tastarea mesajelor şi activează forward-ul mesajului text pe Mac. Deschide aplicaţia de mesaje pe Mac şi vei vedea istoricul mesajelor de pe iPhone, de asemenea. Poţi răspunde mesajelor primite pe iPhone chiar de pe Mac sau poţi trimite noi mesaje de pe aplicaţia de mesaje. Aceste mesaje vor fi, desigur, sincronizate cu iPhone-ul tău.

Vezi pe noobz.ro cum trimiţi mesaje de pe calculator dacă ai telefon cu Android.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button