Cum te poţi bucura rapid de casa mult visată? (P)

de:
08 oct. 2021
60 afișări
Cum te poţi bucura rapid de casa mult visată? (P)
Cum te poţi bucura rapid de casa mult visată? (P)

Iti doresti de ceva timp sa iti achizitionezi un apartament sau o casa? Vrei sa fii pe picioarele tale, independenta si stabila financiar. Acum este momentul, o poti face rapid, nu peste X ani.

Incepe munca la Studio20 ca model de videochat glamour, in orice oras mare din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si ia-ti apartamentul sau casa in rate fara dobanda chiar in noaptea de Revelion!

Orice model ce se angajeaza la Studio20 in perioada 16 septembrie si 31 octombrie poate primi apartamentul mult visat  in rate cu 0% dobanda chiar pe 1 ianuarie 2022! 

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de oportunitatea de a avea casa dorita?

  • Incepi prima logare la unul din sediile Studio20 din Romania intre 16 si 30 Octombrie 2021
  • Pana pe 31 Decembrie 2021 faci o medie de minim 3000 de euro pe perioada si 20000 de euro total sales (te ajutam noi, daca te tii de program). Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti lucra la un plan pentru viitor. 
  • Pe 1 ianuarie iti alegi o casa sau apartament si noi ti-o cumparam in rate, valoarea si numarul ratelor fiind flexibila pentru ati permite sa le rambursezi cat mai rapid.

Daca iti doresti cu adevarat sa devii proprietarul casei pe care ai visat-o, si vrei un loc de munca stabili si cu beneficii financiare deosebite, contacteaza chiar acum unul din sediile Studio20 din Bucuresti sau din tara.

Jobul de model videochat iti ofera multe beneficii, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in viata in avantajul tau. Dar acum poti avea chiar mai mult de atat, ce spui de o locuinta a ta de la Studio 20?

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case si te ajuta sa iti rambursezi ratele pentru locuinta cat mai repede. 

Daca deja esti model videochat, stii ca poti avea castiguri foarte mari intr-un timp mult mai scurt decat daca ai lucra in orice alt domeniu, neavand experienta necesara. Daca iti doresti sa devii model, sigur ai auzit despre sumele pe care le castiga modelele si te gandesti sa profiti de aceasta oportunitate si sa iti indeplinesti dorintele personale si materiale.

Pe langa multitudinea de beneficii oferite precum  training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20, acum modelele au ocazia de a-si achizitiona un apartament sau o casa rapid in rate fara dobanda. 

Studio 20 iti ofera sansa de a avea locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar in care poti vedea exact cat de repede poti plati ratele si de cate ore de munca ai nevoie pentru ati atinge visul.

Valoarea maxima a casei depinde de venitul tau mediu ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani ca sa traiesti frumos in continuare.

Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza ce tip de locuinta poti cumpara, care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa/apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta rapid.

Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de incasare vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor la locuinta. 

Studio20 este o companie ce are in prezent 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). Studio20 a realizat o cifra de afaceri in 2020 de 35 de milioane euro. In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov, Timisoara si Craiova.

Studio Videochat Constanta  marca Studio20

     Studio20 are o filiala si in Constanta realizata la cele mai înalte standarde Studio 20 si unde isi desfasoara activitatea o echipă tânără și entuziastă. Studio20 Constanța este unul dintre cele mai bune studiouri din Romania promovand valori precum: profesionalism, respect și atmosfera de lucru foarte placută, echipă unită și atentă la nevoile modelelor de videochat,.

      Misiunea Studio20 Constanța este de a fi alături de modelele de videochat ca acestea să se realizeze nu numai financiar, dar și pentru a-și împlini dorințele și de a-și găsi echilibrulmaterial si spiritual. Toate acestea se realizează printr-o abordare glamour, inovație constantă, condiții de lucru excelente, echipa fiind formată din specialiști traineri, marketing, profesor de limba engleză, make up artist și având susținerea întregii rețele Studio20 Network.

        Situat în zona de litoral a țării, într-una din cele mai bune zone ale orașului Constanța pe strada Mircea cel Batran 121, într-o clădire modernă, pe 3 niveluri, formate din 12 camere, echipament de ultimă generație, mobilă elegantă și de lux, Studio20 Constanța este pregătit să primească tinere ambițioase care vor să își schimbe viața în bine.

Contacteaza chiar acum unul din sediile Studio20, fie cel din Constanta sau din alt oras mare al tarii, daca iti doresti cu adevarat sa ai casa viurilor tale, si un job ce iti asigura stabilitate financiara. 

Cookies