Cum te poţi bucura de un pat confortabil şi generos în cea mai mică garsonieră? (P)

28 ian. 2022
56 Afișari
Cum te poţi bucura de un pat confortabil şi generos în cea mai mică garsonieră? (P)
Cum te poţi bucura de un pat confortabil şi generos în cea mai mică garsonieră?

O garsonieră de foarte mici dimensiuni se poate transforma într-un loc deosebit de primitor, dacă va fi amenajata astfel încât să fie şi atractivă şi funcţională. Oricine îşi doreşte ca în locuinţa sa se regăsească şi să se simtă confortabil, va putea să bifeze aceste dorinţe prin creativitate.

Poate sună incredibil, dar în garsonierele chiar şi de mici dimensiuni se pot concentra locuri pentru dormit primitoare, în care pot să troneze somiere electrice confortabile, un loc relaxant cu dining şi un spaţiu mic şi relaxant, pentru lucru. Acest articol include sfaturi utile pentru amenajarea locului pentru dormit într-o garsonieră de mici dimensiuni.

Cum se poate separa locul pentru dormit din garsonieră

Foarte important pentru obţinerea locului de dormit şi intimităţii, într-o cameră mică, este să se identifice modalităţi pentru delimitarea spaţiului respectiv. Poate fi vorba despre o perdea, dintr-un material uşor, discretă. Patul poate fi însă ascuns şi în spatele unei partiţii din sticlă mata sau cu model. Pe de altă parte, zona dormitorului poate fi departajata de restul încăperii şi cu etajere cu rafturi în formă de zabrele. Acestea pot avea mai multe roluri, bineînţeles, fiind utile inclusiv pentru depozitare. În aceeaşi idee, pentru delimitarea dormitorului se mai pot utiliza panouri decorative şi separatoare, din rigips, panouri de plută sau din lemn, mobile sau fixe.

Prin urmare, soluţii pentru delimitarea spaţiului de dormit există, dar care este piesa centrală în dormitorul ingenios creat? În mod evident, patul! Şi nu unul oarecare, ci un model care să asigure confort. Odihna este esenţială pentru oricine, iar patul este unul dintre elementele cele mai importante care o susţine.

În garsoniera, chiar dacă mică, poate să încapă cea mai confortabilă somiera rabatabilă
Dincolo de perdele, partiţii din sticlă, etajere sau panouri, se pot aşeza somiere rabatabile din lemn sau din metal. În mod cert, o somieră din metal, pentru o persoană, este o soluţie sigură pentru un cadru de pat care se va instala într-un spaţiu mic. Este rezistentă şi se instalează uşor. Poate fi ales un model care să ofere şi un spaţiu generos de depozitare – pentru o garsonieră acest aspect este esenţial.

Pe de altă parte, somiera rabatabilă din lemn, poate fi o soluţie excelentă, cu atât mai mult dacă este confecţionată din lemn de fag, cunoscut pentru rezistenţa să. O astfel de somiera se poate dovedi suportul ideal pentru o saltea, indiferent că este din latex, din spumă poliuretanică sau memory.

Varianta unei somiere electrice li se potriveşte şi celor mai pretenţioşi

O astfel de somiera este de-a dreptul cool, având în vedere că există inclusiv modele cu rabatare din telecomanda. Doar un astfel de scenariu este fabulos, realitatea însă este de departe unică. În discuţie intră un produs de top, care funcţionează cu telecomandă şi poate fi achiziţionat şi pentru două persoane.

Pot fi achiziţionate modele pentru o singură persoană sau pentru două, foarte confortabile, atât în timpul somnului, cât şi pentru atunci când ridicate (se pot ridica până la 80 de grade faţă de sol, pentru a sta confortabil în şezut) şi utilizatorii privesc la televizor sau întreprind alte activităţi. Sunt sigure şi foarte uşor de montat.

În concluzie, garsoniera nu limitează amenajarea dormitorului cu cel mai confortabil pat, oricât de mică ar fi. Soluţii există şi sunt foarte uşor de accesat!

Cookies