ȘTIRI

Cum te înscrii și ce poți câștiga la Crosul Loteriei Române, care are loc duminică

Piata Constitutiei ramane si in acest an locul unde, toate categoriile de participanti (profesionisti, amatori, copii, tineri, veterani, barbati si femei, baieti si fete ori persoane cu dizabilitati locomotorii sau senzoriale), isi dau intalnire si alearga la Crosul Loteriei Romane.

Inscrierile participantilor se fac chiar in ziua competitiei, in intervalul 8.00 – 10.45, iar startul se va da la ora 11.00, informeaza organizatorii.

Premiile in bani oferite de Loteria Romana vor fi atribuite tuturor participantilor care vor reusi sa treaca linia de sosire si vor fi pe
primele 5 locuri.

95 de premii in valoare totala de 42.800 de lei asteapta toti competitorii care aleg sa-si petreaca ultima duminica a lunii septembrie impreuna cu reprezentantii Loteriei Romane.

Radio BUCURESTI FM, partenerul Media al Loteriei Romane va mai acorda un premiu special la categoria amatori seniori-senioare (19 – 34 ani).

Crosul va avea loc pe traseul P-ţa Constituţiei – Bd. Unirii – intersecţia Bd. Unirii cu Str. Lucian Blaga şi retur până în P-ţa Constituţiei. Restrictiile de trafic impuse pentru eveniment le găsiți aici.

Tot duminica, 29 septembrie, vor avea loc si extragerile pentru desemnarea castigatorilor la jocul de loterie pasiva „Crosul Loteriei Romane – editia a XVI-a” pentru care s-au pus in joc un numar de 510 castiguri in valoare totala de 361.500 lei.

Alaturi de numeroasele premii care vor fi acordate participantilor la Crosul Loteriei Romane – Bucuresti, cu ocazia acestui eveniment, toti cei prezenti in Piata Constitutiei vor avea parte de un spectacol la care vor participa Antonia, Andreea Balan, Keo si Skizzo Skillz.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button