BAZAR

Cum susţin formaţiile străine victimele din clubul Colectiv

Artistii straini au fost impresionati de tragedia din clubul Colectiv si au dorit sa-si arate sprijinul, astfel ca au donat diferite articole spre a fi licitate de catre cei interesati. Primele produse disponibile pentru licitatie sunt venite din partea artistilor: Helloween, Opeth, Katatonia, Tarja Turunen, Paradise Lost, Manticora etc, iar in scurt timp lista se va imbogati cu noi articole.

Pe langa licitatii, cei interesati sa sprijine victimele din Colectiv pot face donatii in bani (orice suma este binevenita) urmand pasii de pe pagina: http://www.maximumrock.ro/colectiv.

Bunurile donate de artiştii străini şi scoase la licitaţie pot fi văzute AICI.

Totodata, formatiile interesate sa sprijine aceasta campanie ii pot contacta pe organizatori la: colectiv@maximumrock.ro

Toate fondurile obtinute vot fi redirectionate spre victimele din tragedia de la Colectiv.

Tragedia din Clubul Colectiv din Bucuresti (30 octombrie 2015), cand, in urma unui incendiu au pierit 62 de persoane si alte cateva zeci au suferit arsuri, a lovit puternic in scena rock underground din Romania. Pe langa artistii din Goodbye To Gravity, care isi lansau al doilea album discografic, au pierit si alti tineri artisti din diferite formatii, precum si numeroase alte persoane prezente la eveniment.

Asociatia Promusic Events si-a propus sa se implice activ in sprijinirea celor afectati de aceasta tragedie, cu atat mai mult cu cat 4 dintre victimele tragediei sunt persoane implicate activ in Promusic Events & Maximum Rock.

„Daca unele persoane au trecut cu bine primul capitol, spitalizarea, unde s-au stabilizat din punct de vedere medical, nu trebuie uitat ca un nou capitol foarte important incepe pentru ele: drumul pana la recuperarea finala inseamna luni intregi de tratamente, iar pentru unii costurile acestora nu sunt deloc de neglijat”, precizează iniţiatorii campaniei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button