Cum sunt înşelaţi bucureştenii: Țigări din carton, la reducere

de:
11 dec. 2011
0 Afișari
Cum sunt înşelaţi bucureştenii: Țigări din carton, la reducere

A crezut că a făcut o afacere bună, dar mai târziu a realizat că a fost victima unei înşelăciuni. Sâmbătă, în jurul amiezii, o bucureşteancă de 51 de ani a cumpărat de la o tânără de 20 de ani din Buzău cinci pachete de ţigări la preţul de „ofertă” de 40 de lei. Numai că în interiorul pachetelor erau bucăţi de carton şi nu ţigări.

Autoarea înşelăciunii a fost prinsă la scurt timp de agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 8 Poliţie. Tânăra de 20 de ani este cercetată în stare de libertate.

Tot sâmbătă, în jurul orei 13.00 lucrători din cadrul Secţiei 19 Poliţie au fost sesizaţi de catre o bucureşteancă de 31 ani, despre faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în incinta unui magazin de tip Economat din sector 5, i-a fost furata borseta în care avea 190 lei.

În urma cercetărilor efectuate şi vizionării înregistrărilor video din interiorul magazinului de tip Economat autorul furtului a fost a fost prins. Este vorba de un minor care acum este cercetat în stare de libertate pentru sâvărşirea infracţiunii de furt calificat.

Cookies