ESENTIALHUFFLIBERTATEAȘTIRI

Cum știi dacă ai avut COVID-19? Cele 5 semne la care trebuie să fii atent

Într-un studiu realizat de mai mulți cercetători au fost prezentate simptome care ar putea sugera faptul că te-ai confruntat deja cu noul coronavirus.

Mulți pacienți infectați cu COVID-19 tind să rămână ușor simptomatici sau chiar asimptomatici, ceea ce crește șansele ca aceștia să nu se fi testat niciodată. Experții au mai spus, de asemenea, că numărul real al persoanelor infectate cu COVID-19 din întreaga lume ar putea fi mult mai mare decât cel raportat, conform timesnownews.com.

5 simptome care sugerează că ai avut deja COVID-19

  1. Dureri musculare – Potrivit studiului, 44,8% din numărul total de participanți au prezentat dureri musculare ca urmare a infecției cu COVID-19.
  2. Dureri de cap – Multe persoane au raportat durerile de cap ca fiind un simptom comun pentru infectarea cu coronavirus. Chiar dacă ați crezut că aveți o durere de cap din cauza problemelor cu vederea, ea poate fi cauzată de COVID-19.
  3. Confuzie – 31,8% dintre participanții la studiu au experimentat-o, iar confuzia a fost raportată ca un simptom comun al COVID-19.
  4. Pierderea gustului și mirosului – Un simptom timpuriu al COVID-19 a fost raportată și pierderea gustului și mirosului.
  5. Dureri de ochi – Durerile de ochi sunt raportate recent ca un simptom al infecției COVID-19.

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button